EGYPT, RØDEHAVET OG SAUDI-ARABIA:
BESTILL CRUISE FOR VINTEREN 2024 -2025

OM BORD PÅ MSC MUSICA

Bestill et 7-netters vintercruise til Egypt, Rødehavet og Saudi-Arabia og få en uforglemmelig ferie.

 

MSC Musica legger til i Safaga ved Rødehavet og besøker Luxor, verdens største friluftsmuseum, og Hurghada, der du kan prute med lokalbefolkningen i basaren.
Oppdag Jeddah og utforsk antikke AlUla, deretter Aqaba og rosenbyen Petra med en MSC-utflukt.
Til slutt går turen til Sharm El-Sheikh med sine fantastiske strender og livlige korallrev, og i tillegg kan du dra på utflukt til mystiske steder i Sokhna.

 

Oppdag Egypt, Rødehavet og Saudi-Arabia med et MSC-cruise, og kom hjem med uforglemmelige minner.

 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.