SAUDI ARABIA & RØDT SJØ
BESTILL DIN VINTERKRUISER NÅ

MSC MAGNIFICA, fra NOVEMBER 2021 til MARS 2022

Bestill ditt 7 netters Vinter Cruise til Rødehavet og nyt en enestående kombinasjon av sol, stand, tradisjon og kultur ombord MSC Magnifica, som seiler i Midtøsten gjennom

Saudi Arabia, Jordan, Egypt og inkluderer flere steder på UNESCO`s verdensarveliste, og fantastiske strender.

Få den unike muligheten til å oppleve underverkene i Jeddah, Ras Al-Abyad, Al Wajh og AlUla, Yanbu Al Bahr (Saudi Arabia), Aqaba og Petra (Jordan), Safaga og Luxor (Egypt) på en uke! 

 
 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.