Winter sale
OPP TIL 3,000,- RABATT PER PERSON

Med MSC Cruises kan du bestille en rimelig ferie til havs og våre cruise er det perfekte alternativet med valuta for pengene.

 

Reis på et karibisk cruise fra Miami og Port Canaveral til Bahamas, Jamaica, Den dominikanske republikk, Puerto Rico, Mexico og vår egen paradisøy Ocean Cay. Her cruiser vårt nye skip MSC Seascape.

 

Med avreise fra Dubai, Abu Dhabi og Doha kan du bli med på en fremtidsrettet cruiseopplevelse om bord på det nye skipet MSC World Europa som tar deg med på en solsikker ferie i Emiratene.

 

Vi tilbyr også fantastiske vintercruise i Antillene, Middelhavet, Rødehavet og Nord-Europa.

 

Bestill ditt cruise med opp til 3,000,- i rabatt pr person. Våre priser tåler å sammenlignes!

 

Legg til en rabattert Easy drikkepakke for bare 200,- pr natt til cruiset ditt og nyt en All Inclusive-opplevelse.
Ordinær pris for Easy drikkepakke er 340,- pr natt - Spar 980,- per person på et 7-netters cruise.

 

I tillegg; barn cruiser gratis i Karibia!*

 

*Ikke gyldig i høysesongen, som påskecruise. Refererer til barn opp til 17 år, hotellserviceavgift blir lagt til på 7$ per dag for barn 2-11 år og 14$ per dag for barn som er 12-17 år.

Bokningsvillkor

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.
help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent