Fly & Cruise

Fra himmel til hav: Fly & Cruisepakke

Fly, transfer og cruise i én unik pakke. Fly & Cruise er utviklet for å gi deg en sømløs og stressfri reiseopplevelse, og tilbyr en enkel alt-i-ett-løsning. Fra enkel bestilling til perfekte flytider, inkludert transfer og eksperthjelp - vi er fast bestemt på å sørge for at cruiseferien starter og slutter på riktig måte.

Det er svært praktisk å kombinere fly og transfer med cruiset. Når du bestiller, velger du ganske enkelt den cruiseruten som passer deg best, og velger Fly & Cruise-pakken. I tillegg kan du velge den flyplassen som passer deg best. Før betalingen er fullført, får du tilgang til all flyinformasjon, inkludert muligheten til å oppgradere klassen din hvis tilgjengelig. La deg inspirere av verdens flotteste reisemål som nå er innen rekkevidde, og bestill din Fly & Cruise-ferie i 2024 eller 2025!

 

Du finner mer informasjon i Vanlige spørsmål.

FLY & CRUISE-tilbud

Benytt deg av de beste Fly & Cruise-tilbudene i 2024 og 2025, og legg ut på en herlig ferie uten å måtte bekymre deg for alle detaljene. La MSC Cruises organisere alt for deg!

FLYREISER FRA NORGE

Med Fly & Cruise er eventyret ditt bare en kort reise unna! Du trenger ikke å reise langt for å starte den fantastiske reisen. Velg flyplassen nærmest deg og fly mot fortryllende horisonter med de beste flyvningene som MSC Cruises tilbyr.
Fly & Cruises packages | MSC Cruises

Fly & Cruise-flyplasser 2024 - 2025


For avganger i 2024 og 2025 kan du velge mellom en rekke flyplasser i Norge, fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.
 
Vinteren 2024 vil MSC Cruises Fly & Cruise med avgang fra Oslo ta deg med til Karibia for å starte cruiset, mens du på et cruise sommeren 2024 kan oppdage den fantastiske utsikten over strender og byer i det vestlige og østlige Middelhavet med et bredt utvalg av flyvninger fra Oslo.
 
 

HVORFOR VELGE EN FLY- & CRUISE-PAKKE?

Opplev en enkel og smidig reiseplanlegging når MSC Cruises tar seg av organisering, transfer og planlegging av flyreiser. Våre Fly & Cruise-reiser inkluderer innsjekket bagasje for enkelhets skyld. Fra innsjekking til ankomst er vår ekspertassistanse tilgjengelig for å svare på alle dine reisespørsmål, gi veiledning om navigering på flyplassen, flyforsinkelser og eventuelle uforutsette hendelser.

Fly & Cruise sørger for smidig planlegging og en problemfri reise


 
La MSC Cruises ta seg av organiseringen! Med våre Fly & Cruise-pakker tar vi hånd om alt det praktiske og sørger for en sømløs ferieplanlegging for deg. Selv om du skulle oppleve forsinkelser eller problemer i løpet av reisen, er MSC Cruises der for å hjelpe deg og sørge for at du kommer deg til skipet uten problemer. Hvis du trenger hjelp, tilbyr vi telefonsupport.

Fly & Cruise sørger for smidig planlegging og en problemfri reise

Hassle free travel fly & cruise | MSC Cruises

Fly & Cruise tilbyr personlige flyalternativer, skreddersydd etter dine behov.


 
Få mest mulig ut av tiden din med våre Fly & Cruise-pakker. Når du bestiller cruiset ditt, hjelper vi deg med å finne den beste flyreisen som passer best med ombordstigning og ilandstigning på cruiset. Du slipper å kaste bort timer på å lete etter ulike flyalternativer og vente på flyplassen - vi tar oss av det!

Fly & Cruise tilbyr personlige flyalternativer, skreddersydd etter dine behov.

More time to relax | MSC Cruises

Flyløsninger med uslåelig verdi


Opplev eksepsjonell valuta for pengene med vår Fly & Cruise-pakke. Nyt bekvemmeligheten og kvaliteten til våre pålitelige flyselskapspartnere, og få en komfortabel og minneverdig flyopplevelse. Vi prioriterer din komfort og tilfredshet, fra avgang til landing.

Flyløsninger med uslåelig verdi

Flight excellence fly cruise | MSC Cruises

Sømløs transfer for en stressfri reise


 
Overlat navigeringen på flyplassen til oss. Alle Fly & Cruise-pakker inkluderer transfer fra flyplassen direkte til skipet og tilbake igjen. MSC Cruises tar seg av alt det praktiske, slik at du kan nyte cruiseferien i fulle drag.

Sømløs transfer for en stressfri reise

Transfers Included | Fly & Cruise MSC Cruises

Sikkerhet for bagasje


 
Med MSC Fly & Cruise blir bagasjen din tatt godt vare på. Skulle uhellet være ute under flyreisen, sørger vårt dedikerte team for at du får tilbake eiendelene dine. Vi samarbeider tett med hittegodsavdelingene på flyplassene for å sikre at bagasjen din blir levert til lugaren din, slik at du kan fokusere på å nyte ferien og skape minner.

Sikkerhet for bagasje

Lugagge peace of mind | MSC Cruises

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva er inkludert i Fly & Cruise-pakken?

Alle Fly & Cruise-pakker inkluderer:

 

  • Flyvninger til og fra ombordstigningshavnen
  • Komfortabel transfer fra flyplassen til skipet og tilbake igjen
  • Innsjekket bagasje.
  • Assistanse på flyplasser
  • Flyplassavgifter
  • Ombooking av reisen i tilfelle forsinket flyvning

Hva er Fly & Cruise?

Fly & Cruise er en pakke som kombinerer flyreise og transfer med cruiset. Med MSC Cruises Fly & Cruise kan du lene deg tilbake og slappe av så snart du går av flyet. Når cruiseferien er over, blir du kjørt tilbake til flyplassen for hjemreise.

Hvordan bestiller jeg Fly & Cruise?

Du kan enkelt bestille Fly & Cruise-pakken direkte på MSC Cruises' nettside. Under bestillingen av cruiset kan du legge til et passende fly for en trygg og garantert ombordstigning på cruiset. Vi tilbyr en liste over de beste flytidene som passer med ombordstigning og ilandstigning på cruiset.

Hva skjer med bagasjen på Fly & Cruise?

Bagasjen følger samme flyt som på en vanlig flyreise. I tilfelle forsinkelser eller tap av bagasje vil vårt dedikerte personale hjelpe deg med å sikre en problemfri reise.

Hva skjer hvis flyselskapet mister bagasjen min?

I tilfelle feilhåndtering vil vi spore bagasjen din og levere den til lugaren din. I slike tilfeller må du kontakte LOST & FOUND-kontoret på flyplassen for å fylle ut en Property Irregularity Report (PIR) og deretter kontakte resepsjonen om bord. Vær oppmerksom på at tollbestemmelsene i enkelte land krever at du er til stede når bagasjen leveres tilbake.

Hvor mye bagasje kan du ta med deg?

Det varierer avhengig av destinasjon, flyselskap og hvilken flyklasse du har valgt. Fullstendig informasjon finner du på cruisebilletten.

Hva skjer hvis flyet blir forsinket eller avgangstiden endres?

Vi omorganiserer reiseplanen din slik at du kan gå om bord på cruiset så snart som mulig. Ved flyforsinkelser vil ikke cruiset bli kansellert.

Kan jeg få hjelp på flyplassen?

Spesiell assistanse er tilgjengelig på flyplassene for å sikre deg en bekymringsfri start på reisen. Du får utdelt et telefonnummer der du kan få svar på spørsmål om reisen din fra 3 timer før avreise.

Hvor finner jeg flyinformasjonen min?

Du vil motta flyinformasjon på cruisebilletten din.

Hvor kan jeg foreta innsjekking på nettet for flyreisen min?

Du kan gjøre dette direkte i flyselskapets bestillingsområde i appen eller på nettsiden ved hjelp av flyselskapets bestillingsnummer.