Utflukter

Kan en dagstur vare livet ut? Med vårt utrolige utvalg av utflukter på land kan de det. Enten du foretrekker eventyr, natur, kultur eller historie, kan du skape livslange minner for deg selv og hele familien. Oppdag den rike bakgrunnen til destinasjonene dine med en Kultur & Historie-utflukt, opplev fantastisk utsikt på en Naturskjønn Rute, få et adrenalinkick med en Aktiv & Eventyrlig-utflukt, slapp av og nyt skjønnheten til Naturlige Underverk, len deg tilbake på en Sjø & Sol-utflukt, nyt En helt spesiell opplevelse-tur, eller ta en Tilgjengelig-tur og ta inn reisemålet helt i ditt eget tempo.

Vi har også laget Excursions Explorer-pakken, MSC Bike Adventours og MSC PROTECTOURS – en serie bærekraftige utflukter – som alle er eksklusive for MSC (kun tilgjengelig på utvalgte seilingsruter).

 

Gå ikke glipp av muligheten til å oppdage skjulte perler med våre eksklusive MSC Yacht Club-utflykter.
Som en verdsatt MSC Yacht Club-gjest får du muligheten til å utforske underverker gjennom våre herlige utflukter. Disse uforglemmelige opplevelsene, guidet av lokale eksperter, overskrider grensene for vanlige reiser og tilbyr et unikt og autentisk innblikk i hvert reisemål.

Velg dine MSC Cruises utflukter online for å benytte deg av våre gode priser på forhåndsbooking.

 

Vær oppmerksom på at utfluktsprogrammet kun gir en oversikt over hvilke utflukter som kan arrangeres i hver havn, og at endelige beskrivelser av utflukter og priser vil bli bekreftet om bord. Utfluktsprogrammet og reiserutene kan variere avhengig av lokale forhold og/eller uforutsette hendelser i forhold til tidspunktet på utfluktsdagen og/eller kan endres på grunn av lokale bestemmelser eller andre restriksjoner. For å finne ut hvilke utflukter som er tilgjengelige på ditt cruise, vennligst logg inn ved å klikke her.