Utflukter

Kan en dagstur vare livet ut? Med vårt utrolige utvalg av utflukter på land kan de det. Enten du foretrekker eventyr, natur, kultur eller historie, kan du skape livslange minner for deg selv og hele familien. Oppdag den rike bakgrunnen til destinasjonene dine med en Kultur & Historie-utflukt, opplev fantastisk utsikt på en Naturskjønn Rute, få et adrenalinkick med en Aktiv & Eventyrlig-utflukt, slapp av og nyt skjønnheten til Naturlige Underverk, len deg tilbake på en Sjø & Sol-utflukt, nyt En helt spesiell opplevelse-tur, eller ta en Tilgjengelig-tur og ta inn reisemålet helt i ditt eget tempo.

Vi har også laget Excursions Explorer-pakken, MSC Bike Adventours og MSC PROTECTOURS – en serie bærekraftige utflukter – som alle er eksklusive for MSC (kun tilgjengelig på utvalgte seilingsruter).

Velg dine MSC Cruises utflukter online for å benytte deg av våre gode priser på forhåndsbooking.

 

 

VIKTIG INFORMASJON FOR GJESTER SOM BESØKER SOKHNA (EGYPT)

Havnen i Sokhna fungerer som inngangsporten til Kairo. Vær oppmerksom på at som kommersiell havn, forbyr lokale forskrifter cruisegjester å gå på egenhånd i havneområdet. Siden ingen drosjer er tilgjengelige innenfor havneområdet, vil du kun kunne gå av dersom du kjøper en utflukt på land. MSC Cruises tilbyr et bredt utvalg av utflukter fra Sokhna som tar deg til Kairo og andre spennende destinasjoner i området. Du kan bestille dine utflukter på nettsiden vår for å sikre deg plass på favoritturen din samtidig som du sparer opptil 20 %. I tilfelle du velger å bestille en utflukt med en tredjepartsoperatør, ber vi deg om å sørge for at de har fått nødvendig tillatelse fra lokale myndigheter for å få tilgang til havnen. Uten denne tillatelsen vil de ikke kunne plukke dere opp inne i havneområdet.