Utflukter

The Sea at its most Adventurous

Et cruise er en fantastisk reise der du våkner i en ny havn hver dag. Hver rute er en mulighet til å utforske verden. En MSC utflukt er den beste måten å forbedre enhver cruise-opplevelse. 


Velg blant kategoriene Active & Adventure, City tours, Culture & History, Scenic routes, Family fun, Natural Wonders, Sea & Sun og Something Special
Videre tilbyr vi også landutflukter for familier MSC Family Explorer Club, sykkelturer MSC Bike Adventours og bærekraftige utflukter i land MSC Protectours og MSC Accessible Tours.


HELSE- OG SIKKERHETSTILTAK FOR CRUISE DE NESTE MÅNEDENE

Vær oppmerksom på at hvis du vil gå i land under cruiset, så er dette kun tillatt om du deltar på en av MSC Cruises utflukter. Dette for å sikre den samme høye standarden for helse og sikkerhet i land som om bord. For cruise sommeren 2021 i Middelhavet og i Nord -Europa tilbyr vi et bredt spekter av utflukter. Noen av de er bare tilgjengelige for gjester som har et koronasertifikat (fullt vaksinert), mens andre utflukter er åpne også for de som ikke har dette. Uansett garanterer vi de høyeste helse- og sikkerhetsstandardene. Vi oppfordrer deg til å lese overskriftene og beskrivelsene av utfluktene nøye og velge de mest passende ut fra din nåværende tilstand. Vær oppmerksom på at gjester som har et koronasertifikat og reiser med barn over 12 år som ikke har et koronasertifikat, vil bli betraktet som gjester uten gyldig koronasertifikat. 
 
Barn over 12 år vil da bli bedt om å ta en gratis koronatest om bord for å få delta på utflukten (alternativt kan den bestilte utflukten endres til en annen utflukt som ikke krever at deltakerne er fullstendig vaksinert). Klikk her for å finne ut mer. 

Vær oppmerksom på at utfluktsprogrammet bare gir en oversikt over utfluktene som kan arrangeres i hver havn. Det endelige og oppdaterte programmet, detaljer og priser vil først bli bekreftet om bord. Utfluktsprogrammet og ruter kan variere avhengig av lokale forhold, og/eller eventuelle uforutsette hendelser i forhold til tidspunktet for utfluktsdagen kan endres basert på lokale forskrifter eller andre begrensninger knyttet til lokale og oppdaterte koronarestriksjoner. For å finne ut hvilke utflukter som er tilgjengelige for cruiset, vennligst logg inn ved å klikke her
 
Klikk her for å lese mer om vår helse- og sikkerhetsprotokoll.