VÅRE PRISER

Tidlig bestilling

Planlegg ferien og bestill tidlig – dra nytte av gunstigere priser og et større utvalg av lugarer. Prisene tilbys med forbehold om tilgjengelighet og gjelder for et begrenset antall lugarer.

Tidlig bestilling

Our Fares, Early Booking | MSC Cruises

Pakkereise med fly

Våre priser som inkluderer flyreise, kombinerer cruise og fly i én pakke. Det gir god valuta for pengene. Du kan slappe av mens vi tar hånd om alle detaljer og hjelper deg med det du trenger. Hvis flyet ditt er forsinket, tilbyr vi hjelp for å sikre at du kan gå om bord i skipet i en annen havn så snart som mulig.

 

Pakkereise med fly

Our Fares, Fly and Cruise | MSC Cruises

Dagens beste pris

Dagens beste pris garanterer deg best mulig pris ved bestilling. Prisen publiseres ikke i katalogen og kan variere, gå derfor inn på www.msccruises.no eller spør ditt reisebyrå om aktuelle priser

Dagens beste pris

Barnepriser 2-17 år

Barn som deler lugar med to fullt betalende personer, kan reise på cruise til en svært gunstig pris, fra kr 1400 for barn mellom 2 og 11 år. For de litt eldre barna mellom 12 og 17 år er prisen på cruiset fra kr 2400.

Barnepriser 2-17 år

Our Fares, Children | MSC Cruises

Young & Young

Hvis du og partneren din eller venner (som deler en lugar) er mellom 18 og 29 år, kan dere få en spesialrabatt per lugar på gjeldende ordinærpris: 10 % på innvendig lugar eller utvendig lugar med havutsikt og 15 % på lugar med balkong, suiter og MSC Yacht Club-suiter. Ring oss eller kontakt din resebyrå.

Young & Young

All in one

1 VOKSEN + OPPTIL 3 BARN UNDER 18 ÅR 

 

Det lønner seg å reise sammen: Én voksen betaler ordinær pris, det første barnet under 18 betaler kun 60% av voksenprisen, og de andre barna betaler redusert barnepris. Hvis du bestiller flyreise, betaler alle familiemedlemmer gjeldende pris for flybillettene.

Disse kampanjeprisene er avhengig av tilgjengelighet og gjelder normale priser. De gjelder ikke for Super Familiy-lugar. Tilbudet gjelder også MSC Yacht Club, avhengig av tilgjengelighet. Ved bestillingsforespørsel, ring oss eller kontakt reisebyrået ditt.

 

 

All in one

Tandem

FAMILIESPESIAL:

 

På alle MSC Cruises’ skip er det tilstøtende lugarer, der barna kan bo i nærheten av foreldrene. Lugarene er plassert ved siden av hverandre, med bare en dør imellom. Enkelt og praktisk for hele familien. Rimelig er det også; barn som bor i tilstøtende lugar, betaler kun 60 % av prisen for voksenlugaren*. Hvis du bestiller flyreise, betaler alle familiemedlemmer gjeldende pris for flybillettene.

 

* Tilbudet gjelder ikke cruise i Sør-Amerika, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter fra lojalitetsprogrammer. Kampanjeprisene gjelder på ordinære priser, og gjelder ikke familielugarer, Aurea Opplevelse eller MSC Yacht Club-suiter (med unntak av innvendige suiter på MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Seaside og MSC Seaview). Den andre lugaren er begrenset til to personer.

Tandem

Senior club

Deler du lugar med en partner eller venn og er dere begge over 65 år? Vår seniorklubb gir deg rabatt på ordinær pris: 

 

-  5 % rabatt ved bestilling av innvendig lugar eller utvendig lugar med havutsikt

-  10 % rabatt ved bestilling av lugar med balkong, suiter eller MSC Yacht Club-suiter. 

 

Dersom dere bestiller lugar med havutsikt eller balkong, får dere dessuten en fantastisk velkomstpakke med: 

 

• En flaske Moët & Chandon-champagne 
• Jordbær dyppet i sjokolade  
• To champagneglass som suvenir 
• Invitasjon til en eksklusiv cocktail med kapteinen*

*eller en høyere offiser i de tilfeller kapteinen ikke er tilgjengelig

Disse prisene avhenger av om det er plass og er gyldige i forbindelse med standardpriser. De kan ikke kombineres med andre spesialtilbud eller lojalitetsrabatter. Hvis du vil bruke denne rabatten, må den nevnes når du bestiller.

 

 

 

Senior club

Bryllup og feiring

  • Bryllupsdag: Feir bryllupsdag med MSC Cruises! I tillegg til det romantiske aspektet ved selve cruiset tilbyr vi en rekke fristende bryllupsdagspakker som gjør feiringen ekstra magisk. 

Les mer

 

  • Bryllupsreise: Hos MSC Cruises får nygifte gode tilbud, og vi hjelper gjerne med å gjøre bryllupsreisen til en fantastisk opplevelse. 

Les mer

Bryllup og feiring

Our Fares, Ceremony | MSC Cruises

Health Workers

Spesialtilbud opptil 10% rabatt på cruiseprisen for alle helsearbeidere og deres familie.
Bestill cruiset ditt og få en permanent "Takk"-rabatt.

Oppdag mer

Health Workers

Health workers promotion | MSC Cruises
Hva er Hotellserviceavgiften?
For å finne ut mer om hotellserviceavgiften klikk her.