Play

VI SKAPER THE FUTURE OF CRUISING

Forpliktet til å fremme ansvarlig reise


  “We are steering a course towards a lower carbon future and, by 2050, will achieve net-zero greenhouse gas emissions

PIERFRANCESCO VAGO
Styreformann

For oss betyr bærekraft å beskytte miljøet, støtte menneskene som jobber med oss og de som velger å reise med oss, samt lokalsamfunnene og stedene vi besøker og gjør forretninger med.

 

Kan cruise være bæredyktig?

Hos MSC Cruises tror vi at det kan gjøres. Med vårt bærekraftsprogram for cruise introduserer vi renere drivstoff på tvers av cruiseskipene våre, fremmer ansvarlig reis igjennom våre utflukter, redusere, gjenbruke og resirkulere av avfall på alle skipene våre og produserer vårt eget ferskvann om bord direkte fra havet.

BÆREKRAFTSRAPPORTER

Bla gjennom våre bærekraftsrapporter og finn ut hva vi gjør for å oppnå bæredyktige cruise.

VÅRT BÆREKRAFTSPROGRAM

Vår reise mot bærekraftige cruise er organisert rundt fire nøkkelpilarer: Planet, mennesker, sted og innkjøp. Dette overføres til en innsats for å kontinuerlig forbedre flåtens miljøytelse; ta vare på alle ansatte og fremme mangfold og inkludering; arbeide for å sikre at vår innvirkning på kystsamfunnene vi når forblir positiv; at vi gjør ansvarlig innkjøp av produktene og tjenestene vi kjøper.

PLANET

Vi tror at bæredyktige cruise er mulig og vi er forpliktet til ansvarlige reiser ved kontinuerlig å flytte grensene for hva som er teknisk mulig til sjøs.

Vi er aktivt engasjert i utvikling og bruk av neste generasjons miljøteknologi og renere drivstoff for å oppnå netto nullutslipp innen 2050.

Oppdag mer

PLANET

PEOPLE

Velferden til våre ansatte er vår hovedprioritet. MSC Cruises er et menneskefokusert selskap som sysselsetter titusenvis av mennesker fra flere nasjonaliteter over hele verden. Mer enn 85 % av våre ansatte arbeider om bord på skipene våre.

Oppdag mer

PEOPLE

PLACE

Vi samarbeider med lokale myndigheter, samfunnsgrupper og partnere, som Cruise Lines International Association (CLIA), for å dele informasjon og integrere retningslinjer og strategier for å støtte ansvarlig turismeforvaltning.

Sammen fremmer vi mer ansvarlige reiser og leverer større sosiale og økonomiske resultater for lokalsamfunn.

Oppdag mer

PLACE

PROCUREMENT

Våre tiltak for bærekraftig cruise gjelder også for våre innkjøpspolicyer. Fra store mekaniske deler til skipene våre til ingrediensene vi bruker i mat til tusenvis av mennesker om gangen, ned til de minste detaljene, som toalettsaker og medisinske artikler, må vi kjøpe en enorm mengde forsyninger til vår flåte, mannskap og gjester.

Håndtering av miljømessige, sosiale og etiske spørsmål i forsyningskjeden vår er kritisk, og vi har en robust tilnærming til dette på tvers av alle områder av innkjøp.

Oppdag mer

PROCUREMENT