BÆREKRAFT

BÆREKRAFTSRAPPORTER

Hos MSC Cruises er bærekraft ikke bare et moteord, men en langsiktig forretningsforpliktelse.
Bla gjennom våre bærekraftsrapporter for å forstå mer om hva vi gjør.

VÅRT BÆREKRAFTSPROGRAM

Vårt engasjement for en mer bærekraftig fremtid er beskrevet i vår lettfattelige handlingsplan for bærekraft. Vi jobber på flere fronter: Vi reduserer utslippene våre til null, forbedrer luften rundt oss, bruker ressurser med omhu, støtter stedene vi besøker, tar vare på teamet og gjestene våre og velger leverandørene våre med omhu. Disse tiltakene er organisert i hovedområdene våre - Planet, People, Fuel and Technology, Supply Chain og Responsible Tourism - for å vise vårt engasjement for å beskytte miljøet, støtte lokalsamfunnene våre og sikre en bærekraftig fremtid for cruisebransjen.

PLANET

Vi er fullt forpliktet til å ta vår del av ansvaret for å takle klimaendringer og fremme marint biologisk mangfold. Vi har forpliktet oss til å akselerere overgangen til netto nullutslipp for vår flåte innen 2050. Vi jobber tett med ledende teknologiselskaper, skipsverft og drivstoffleverandører for å flytte grensene for hva som er mulig.

Oppdag mer

PLANET

sustainability_planet_sitecore

PEOPLE

MSC Cruises er et menneskefokusert selskap som sysselsetter titusenvis av mennesker av flere nasjonaliteter over hele verden. Vår første prioritet er å holde våre passasjerer og besetningsmedlemmer trygge og sunne. Teamet vårt spiller en viktig rolle i å gjøre gjesteopplevelsen vår til en suksess, og vi vet hvor viktig det er å ta vare på deres velvære.

Oppdag mer

PEOPLE

sustainability_sitecore_people

PLACE

Våre cruise lar folk besøke noen av de vakreste og mest spennende destinasjonene verden har å tilby - og vi ønsker å fortsette å gjøre det. Vi fremmer mer ansvarlige reiser og leverer større sosiale og økonomiske resultater for lokalsamfunnene vi besøker.

Oppdag mer

PLACE

sustainability_place_sitecore

PROCUREMENT

Våre tiltak for mer bærekraftige cruise gjelder også for vår innkjøpspolitikk. Hvert år kjøper vi inn tusenvis av forskjellige gjenstander for å drive virksomheten vår, fra motordeler til håndsåpe, mannskapsuniformer til mat og drikke , og vi må gjøre dette med omtanke og ansvarlighet.

Oppdag mer

PROCUREMENT

sustainability_procurement_sitecore
MSC Foundation
msc-foundation" >

MSC FOUNDATION

SAMMEN KAN VI GJØRE EN FORSKJELL
Som et familieeid selskap med en global skipsfartstradisjon som går helt tilbake til 1675, er vi lidenskapelig opptatt av havene og har en ekte kjærlighet til de vakre stedene og inspirerende kulturene vi tilbyr gjestene våre å utforske over hele verden. Dette har ført til at vi i årenes løp har lansert mange livsforandrende initiativer. Den ideelle stiftelsen MSC Foundation ble etablert i 2018 for å lede og koordinere disse bevaringstiltakene og humanitære forpliktelsene over hele verden, utvikle de mangeårige filantropiske partnerskapene mellom alle selskapene i MSC-konsernet og lansere mange nye initiativer. MSC Foundation er nå en ledende global filantropisk organisasjon som støtter initiativer for bevaring av havet og arbeider for å gjenopprette den kritiske balansen mellom mennesker og natur. Ved hjelp av vår globale rekkevidde og unike kunnskap om havet iverksetter vi umiddelbare tiltak for å beskytte og ta vare på den blå planeten, dens innbyggere og vår felles kulturarv. Vi hjelper også katastroferammede befolkninger med å komme på fote igjen og støtter utsatte lokalsamfunn over hele verden slik at de kan realisere sitt fulle potensial gjennom utdanning, bærekraftig utvikling og humanitære medisinske programmer.