Play

THE FUTURE OF CRUISING

Forpliktet til å fremme ansvarlig reise og turisme.


  “Our goal is clear: for MSC Cruises marine operations to be a net- zero emissions by 2050.

PIERFRANCESCO VAGO
Styreformann


Vårt ansvar: bærekraft
Å være familieeid betyr at vi kan investere langsiktig,
for å bevare planeten og dens hav for fremtidige generasjoner.
Sørge for at vi ferdes over havet med største forsiktighet,
samtidig som vi respekterer kystsamfunnene vi besøker.

BÆREKRAFTSRAPPORTER

Hos MSC Cruises er bærekraft ikke bare et moteord, men en langsiktig forretningsforpliktelse.

Bla gjennom våre bærekraftsrapporter for å forstå mer om hva vi gjør.

VÅRT BÆREKRAFTSPROGRAM

Vår reise mot bærekraftige cruise er organisert rundt fire hovedpilarer: Planet, Menneske, Sted og Innkjøp. Dette betyr en streben etter å kontinuerlig forbedre flåtens miljøprestasjoner; omsorg for alle ansatte og fremme mangfold og inkludering; arbeide for at vår påvirkning på kystsamfunnene vi når forblir positiv. og ansvarlig innkjøp av produktene og tjenestene vi kjøper.

PLANET

Vi er fullt forpliktet til å ta vår del av ansvaret for å takle klimaendringer og fremme marint biologisk mangfold. Vi har forpliktet oss til å akselerere overgangen til netto nullutslipp innen 2050. Vi jobber tett med ledende teknologiselskaper, skipsverft og drivstoffleverandører for å flytte grensene for hva som er mulig.

Oppdag mer

PLANET

PEOPLE

MSC Cruises er et menneskefokusert selskap som sysselsetter titusenvis av mennesker av flere nasjonaliteter over hele verden. Vår første prioritet er å holde våre passasjerer og besetningsmedlemmer trygge og sunne. Teamet vårt spiller en viktig rolle i å gjøre gjesteopplevelsen vår til en suksess, og vi vet hvor viktig det er å ta vare på deres velvære.

Oppdag mer

PEOPLE

PLACE

Våre cruise lar folk besøke noen av de vakreste og mest spennende destinasjonene verden har å tilby - og vi ønsker å fortsette å gjøre det. Vi fremmer mer ansvarlige reiser og leverer større sosiale og økonomiske resultater for lokalsamfunnene vi besøker.

Oppdag mer

PLACE

PROCUREMENT

Våre tiltak for mer bærekraftige cruise gjelder også for vår innkjøpspolitikk. Hvert år kjøper vi inn tusenvis av forskjellige gjenstander for å drive virksomheten vår, fra motordeler til håndsåpe, mannskapsuniformer til mat og drikke , og vi må gjøre dette med omtanke og ansvarlighet.

Oppdag mer

PROCUREMENT