Cruisetilbud

Bestill til uslåelige priser med våre beste cruisetilbud!

 

Gjør deg klar for en fantastisk reise der du kan utforske det vakre Middelhavet, det pulserende Karibia, Kanariøyene og Madeira fra sjøsiden, de eksotiske Emiratene eller de fortryllende landskapene i Nord-Europa. Med våre cruisetilbud er drømmeferien din bare noen få klikk unna. Cruise fra Stockholm, Oslo eller København  eller velg en pakke med fly inkludert. 

Se vårt store utvalg av cruisetilbud for 2024 og 2025, finn den perfekte ruten og bestill nå!

CRUISE OG TILBUD DU IKKE MÅ GÅ GLIPP AV

Winter 2024 - 2025 cruises | MSC Cruises

BESTILL TIDLIG, SPAR MYE

Oppdag de beste reisemålene våre for vinteren 2024-2025 og sommeren 2025 til early booking-priser

 

 

 

 

Spesielle rabatter

nyttige tips for bestilling av cruisetilbud

Det finnes alltid en god grunn til å reise på cruise: å oppdage sjarmerende destinasjoner, cruise mellom fascinerende kulturer, la seg fortrylle av vakre horisonter, byer og steder, og samtidig nyte den enestående komforten til MSC Cruises. Alle disse grunnene til å reise blir enda mer tiltalende når du kan dra nytte av våre beste cruisetilbud, fra siste liten-tilbud til all-inclusive-cruise og cruisepakker med flyreiser som Fly & Cruise.

I denne korte guiden går vi gjennom all viktig informasjon som kan hjelpe deg med å bestille cruiset ditt i 2024. Enten du er på utkikk etter det beste cruisetilbudet for å reise med vennene dine på en morsom og eventyrlig ferie eller skape uforglemmelige minner med familien og dine nærmeste, finner du alle nyttige tips for å bestille det beste cruisetilbudet som er skreddersydd for deg her.

Når er det best å bestille et cruisetilbud? 

Når du er klar til å legge ut på cruise, venter fristende tilbud og gunstige priser på deg. Hver årstid har sitt eget unike sett med farger og følelser, med fantastiske destinasjoner som er klare til å omfavnes og nytes i MSC Cruises' enestående komfort. La deg inspirere av det brede utvalget av cruisetilbud og ta en titt på våre sommer-, høst-, vinter- og vårcruise. Uansett om det er en fargerik vår, en solfylt sommer, en gyllen høst eller en fantastisk vinter, venter gode cruisetilbud på deg.

Har du bestemt deg for hvilken måned du vil dra på ditt neste cruise? Da må du ikke gå glipp av muligheten til å bla gjennom de månedlige cruisetilbudene våre og ta deg tid til å utforske utvalget av cruise i januar, februar, mars, april, mai, juni, juli, august, september, oktober, november og desember, og du bør heller ikke gå glipp av tilbudene på julecruise. Hvis du ikke har planlagt en reise ennå, men plutselig får lyst til å legge ut på et nytt eventyr så snart som mulig, er våre siste liten-cruisetilbud den perfekte løsningen for deg. Du kan benytte deg av et godt cruisetilbud når som helst på året!

 

Hvor kan du reise med våre cruisetilbud? 

Er du fortsatt ikke sikker på hvor MSC Cruises' cruisetilbud vil ta deg? Ta en titt på alle tilgjengelige destinasjoner og les mer om rutene våre. Uansett hvor du velger å reise, har du gode cruisetilbud innen rekkevidde. Nyt den uimotståelige sjarmen i verdens mest fascinerende byer og populære kystdestinasjoner med våre Middelhavscruise. La deg fortrylle av nydelige strender og vulkanske landskap på et cruise til Kanariøyene og Madeira. Hvis du har lyst til å slappe av i tropiske omgivelser og nyte favorittcocktailen din i skyggen av en palme, kan du velge blant vårt brede utvalg av cruise i Karibia. Hvis du liker imponerende natur og fascinerende opplevelser på de villeste stedene i verden, kan du velge cruise til Nord-Europa eller Sør-Afrika, som gir deg uforglemmelige minner.

Nyt den fantastiske atmosfæren på våre Emirates-cruise som tar deg med til en verden av futuristisk prakt i byer som Dubai og Abu Dhabi. Utforsk USAs og Canadas underverker på cruise i Nord-Amerika, eller la deg rive med av sambaens og tangoens rytmiske toner på cruise i Sør-Amerika. Alternativt kan du oppdage kulturen og underverkene på cruise i Asia. Drømmedestinasjonene dine er bare et klikk unna med MSC Cruises' cruisetilbud!

 

Hvordan finner jeg de beste cruisetilbudene? 

Hvis du lurer på hvordan du finner de beste cruisetilbudene, har du kommet til rett sted. MSC Cruises' nettsted oppdateres kontinuerlig med de beste cruisetilbudene for øyeblikket, fra All Inclusive-cruise til siste liten-tilbud og andre spesialtilbud.

På nettstedet vårt finner du ikke bare de nyeste cruisetilbudene, men også et sted der du enkelt kan bestille din neste cruiseferie. Vi har sørget for at planleggingen av cruiset ditt er underholdende og inspirerende, akkurat som om du allerede var om bord og nøt turen! Basert på destinasjonen du har valgt, kan du se alle tilgjengelige cruisetilbud for de stedene du ønsker å utforske. Alt du trenger å gjøre er å velge ønsket reiseperiode og avreisehavn, og deretter la deg inspirere av MSC Cruises' cruisetilbud.

Hvordan bestille de beste cruisetilbudene? 

Det finnes flere måter å bestille cruise på. Men hvis du vil ha den enkleste og raskeste måten å få de beste cruisetilbudene på, anbefaler vi på det sterkeste at du bestiller cruiset ditt via nettstedet vårt. Ikke bare fordi nettstedet vårt kontinuerlig oppdateres med de beste cruisetilbudene, men også fordi du finner alt du trenger å vite for å planlegge ditt livs reise, fra skip og utflukter til all relevant informasjon om mat og drikke, underholdning, familie- og barneaktiviteter og spa- og skjønnhetsbehandlinger.

Vi har sørget for at planleggingen av cruiset ditt blir underholdende og inspirerende, akkurat som om du allerede var om bord og nøt cruiset.

 

help
phone_white Er du interessert i å bestille et cruise?