Cruise i Middelhavet

Mediterranean Cruises Play

Verdens vakreste friluftsmuseum

På et cruise med MSC i Middelhavet får du oppleve det beste av kulturen, tradisjonene og severdighetene som har beriket disse kystområdene i århundrer.  
Besøk spennende land og lær mer om Middelhavets rike historie, akkurat som sjøfolk gjorde på sine reiser fra Italia to the greske øyer.

 

På et cruise med MSC i Middelhavet besøker du historiske italienske havnebyer som Bari to Venezia, from Genova to Napoli. Du får oppleve pittoreske og elegante Cannesi Frankrike og fordype deg i spansk kultur i Barcelona, Malaga, Valencia ogIbiza
 

 

Bli med på utflukter i regi av våre ansatte om bord, der du kan nyte solen mens du besøker kjente arkeologiske steder i Hellas eller stifter nærmere bekjentskap med kroatisk folkemusikk.
Vil du oppleve enda mer enn bare Middelhavet, kan du velge et MSC-cruise som seiler gjennom Gibraltarstredet og tar en snartur innom Lisbon i Portugal, Funchal og Kanariøyene. Med MSC Cruises er Italia, Spania, Marokko, øst og vest nærmere enn noen gang.

 

 

Nå har du sjansen til å bestille et av våre cruise i Middelhavet. Nyt en uforglemmelig ferie med historiske hovedsteder, fantastiske kystområder, vakre byer og mat i særklasse.

Ports