Cruise i Middelhavet

Cruises to Santorini | MSC Cruises Play

Verdens vakreste friluftsmuseum

På et cruise med MSC i Middelhavet får du oppleve det beste av kulturen, tradisjonene og severdighetene som har beriket disse kystområdene i århundrer.  
Besøk spennende land og lær mer om Middelhavets rike historie, akkurat som sjøfolk gjorde på sine reiser fra Italia to the greske øyer.

 

På et cruise med MSC i Middelhavet besøker du historiske italienske havnebyer som Bari to Venezia, from Genova to Napoli. Du får oppleve pittoreske og elegante Cannesi Frankrike og fordype deg i spansk kultur i Barcelona, Malaga, Valencia ogIbiza
 

 

Bli med på utflukter i regi av våre ansatte om bord, der du kan nyte solen mens du besøker kjente arkeologiske steder i Hellas eller stifter nærmere bekjentskap med kroatisk folkemusikk.
Vil du oppleve enda mer enn bare Middelhavet, kan du velge et MSC-cruise som seiler gjennom Gibraltarstredet og tar en snartur innom Lisbon i Portugal, Funchal og Kanariøyene. Med MSC Cruises er Italia, Spania, Marokko, øst og vest nærmere enn noen gang.

 

 

Nå har du sjansen til å bestille et av våre cruise i Middelhavet. Nyt en uforglemmelig ferie med historiske hovedsteder, fantastiske kystområder, vakre byer og mat i særklasse.

Middelhavscruise sommeren 2023

Western Mediterranean | MSC Cruises
De beste sommercruisene i det vestlige Middelhavet

Legg ut på et fantastisk cruise i det vestlige Middelhavet i sommer og oppdag essensen av Italia, Spania, Frankrike, Malta og Tunisia. Utforsk noen av Europas elskede destinasjoner og skjulte perler med fem unike reiseruter om bord på MSC World Europa, MSC Grandiosa, MSC Magnifica, MSC Seashore og MSC Seaview. Planlegg din sommerferie nå!

Eastern Mediterranean | MSC Cruises
De beste sommercruisene i det østlige Middelhavet

Legg ut på et sommereventyr med et cruise i det østlige Middelhavet og utforsk Italia, Hellas og Kroatia. Fra fantastiske antikke ruiner til solfylte strender, nyt sjarmen til Adriaterhavet og Egeerhavet med tre episke reiseruter om bord på MSC Armonia, MSC Lirica og MSC Sinfonia. Bestill ditt sommercruise og gjør dine reiseambisjoner til virkelighet med MSC Cruises!

Ports