Luxury cruises MSC Yacht Club | MSC Cruises

MSC YACHT CLUB
DEN LUKSURIØSE CRUISEOPPLEVELSEN

LUKSUS, PRIVATLIV OG EKSKLUSIVITET


Opplev et luksuscruise med finesse og eleganse i MSC Yacht Club, et eksklusivt område med førsteklasses nytelser. Omgi deg selv med uovertruffen komfort og personlig service, mens du legger ut på en forbløffende reise om bord i de fineste skipene våre. Oppdag en verden hvor privatliv møter luksus, der hver detalj er nøye utformet for å overgå de høye forventningene dine. Nyt et sofistikert luksuscruise i en elegant atmosfære. Vårt dedikerte personale vil imøtekomme alle ønskene dine og sørge for at reisen din blir en opplevelse utenom det vanlige. Velkommen til MSC Yacht Club. Kom deg bort fra alt, samtidig som du har alt du kan ønske deg.




UOVERTRUFFEN KOMFORT OG UTSØKT LUKSUS

Opplev den flotteste luksusinnkvarteringen på et luksuscruise med MSC Yacht Club. Oppdag utsøkte suiter som er utformet med et øye for detaljer.

Opplev perfekt komfort med luksuriøse bekvemmeligheter og elegante detaljer.
Nedenfor kan du utforske alle suitene du kan bestille i MSC Yacht Club.


PRIVATE OMRÅDER

MSC Yacht Club er «et skip i skipet»: Hvert MSC Yacht Club-område er spesiallaget for å gi gjestene våre størst mulig komfort og nytelse.
La deg inspirere i de private Yacht Club-områdene.

MSC Yacht Club Top Sail Lounge | MSC Cruises
MSC Yacht Club Restaurants | MSC Cruises
MSC Yacht Club Grill & Bar | MSC Cruises
MSC Yacht Club Sundeck & Pool | MSC Cruises

icon5

Top Sail Lounge


Topp Sail Lounge, som ligger i MSC Yacht Club-området lengst framme i skipet, byr på fantastisk utsikt sammen med eksepsjonell mat og service.
Denne eksklusive loungen er en del av en luksuriøs cruiseopplevelse som er tilgjengelig døgnet rundt for MSC Yacht Club-gjester. En gratis bar venter på deg med førsteklasses drinker tilgjengelig hele dagen, og deilig gourmetmat til forskjellige tider. Du kan nyte levende musikk hver kveld, delta på arrangementer som «High Tea» og nyte cocktailen «Officer Welcome Onboard».

 

Bildet er bare et eksempel.

 

icon5

MSC Yacht Club restaurant


MSC Yacht Club Restaurant er en eksklusiv og privat restaurant med spektakulær havutsikt som bare er tilgjengelig for Yacht Club-gjester.
Nyt en kulinarisk reise og opplev gourmetkreasjoner og femstjerners service. Fra à la carte-menyer med førsteklasses middelhavsmat og internasjonale retter til et dedikert team av internasjonale kokker som bruker førsteklasses lokale råvarer – alt for å gi deg en fantastisk smaksopplevelse. Den dyktige sommelieren vår vil presentere det store utvalget vi har av viner, og kan gi deg råd om gode kombinasjoner av mat og vin.

 

Bildet er bare et eksempel.

 

icon5

MSC Yacht Club Grill & Bar


MSC Yacht Club Grill & Bar er en spesiell utendørsterrasse hvor gjestene kan nyte måltider og drikke hele dagen.
Start morgenen med et stort utvalg frokostalternativer i form av frokostblandinger, omeletter, ristet brød og egg i alle kombinasjoner. Servitørene våre tar seg av alle ønskene dine i baren ved bassenget: Nyt en rekke ulike drinker, for eksempel cocktailer, øl eller vin. Hvis du vil gi kvelden et eksklusivt preg, kan du bestille et glass avkjølt sjampanje.

 

Bildet viser bare et eksempel.

 

MSC Yacht Club Grill er tilgjengelig på skipene Meraviglia og Seaside og alle skip i World-klassen

icon5

MSC Yacht Club Sundeck & Pool


MSC Yacht Club Sundeck & Pool (soldekk og basseng) er et eksklusivt og luksuriøst uteområde med svømmebasseng, et romslig soldekk og store, avslappende boblebad for den perfekte luksuscruise-opplevelsen.
I MSC Yacht Club vil du få eksepsjonell service i form av nye håndklær og rengjøring av solbrillene dine mens du nyter «One Pool». Elegante og private cabanaer er tilgjengelige på utvalgte skip.

 

Bildet viser bare et eksempel.

SETT SEIL MOT EN VERDEN AV PRIVILEGIER

MSC Yacht Club tilbyr alt fra elegante suiter til butlerservice døgnet rundt, og tilbyr en altomfattende luksuscruiseopplevelse

med privatliv og eksklusivitet, samtidig som du kan nyte alle de andre livlige aktivitetene som skipet vårt tilbyr.

Oppdag mer:

REISEMÅL

 Utforsk herlige destinasjoner over hele verden med MSC Yacht Club mens du nyter unik service, uovertruffen komfort og utsøkt luksus. Du kan også nyte godt av MSC Yacht Club-fordeler utenfor selve skipet – oppdag de eksklusive stranddestinasjonene våre, som har sine egne reserverte MSC Yacht Club-områder.

Bli med på en av de spesielle MSC Yacht Club-utfluktene og oppdag fantastiske perler ved å delta i unike aktiviteter med kunnskapsrike lokale guider. Utfluktene er spesiallaget for de høyt verdsatte MSC Yacht Club-gjestene våre og består av et bredt spekter av nøye utvalgte opplevelser.

blue box

MSC YACHT CLUB:
DEN LUKSURIØSE CRUISEOPPLEVELSEN

Et skip i skipet


Hvilke skip i MSC Cruises-flåten har MSC Yacht Club?


MSC Yacht Club er tilgjengelig på 15 av MSC Cruises 23 skip. Bestill et cruise med det skipet som passer deg best:

 
- MSC Bellissima
- MSC Divina
- MSC Euribia
- MSC Fantasia
- MSC Grandiosa
- MSC Meraviglia
- MSC Preziosa
- MSC Seascape
- MSC Seashore
- MSC Seaside
- MSC Seaview
- MSC Splendida
- MSC Virtuosa
- MSC World America (fra 2025)
- MSC World Europa.

MSC Yacht Club a ship within a ship |MSC Cruises

MSC Yacht Club FAQ

Hva er MSC Yacht Club?

MSC Yacht Club er et eksklusivt og privat område med alt du kan tenke deg av luksus, privatliv og komfort – «et skip inni skipet» – som består av elegante suiter, butlertjeneste døgnet rundt og en dedikert portnertjeneste for å gi deg en ekstraordinær og luksuriøs cruiseopplevelse.
I MSC Yacht Club får du eksklusiv tilgang til stilfulle private områder inkludert restaurant, lounge, basseng og soldekk, sammen med en premium drikkepakke med alt inkludert. Komforten på luksuscruiset økes ytterligere av ubegrenset tilgang til internett og et omfattende utvalg av velvære- og underholdningsmuligheter – for eksempel Thermal-området i MSC Aurea Spa og teaterforestillinger i Broadway-stil. Skal du på ferie med familien, venter det en verden full av spenning for barna om bord på MSC-cruisene. Vi tilbyr alt fra barneklubber til vannparker med garantert moro for hele familien.

Hvilke typer suiter er tilgjengelige i MSC Yacht Club?

 I MSC Yacht Club bor du i elegante suiter som er spesialdesignet for å garantere komfort og privatliv. MSC Yacht Club har åtte forskjellige typer suiter, hver med sitt eget unike preg av luksus og komfort. Selv om ikke alle suitetypene er tilgjengelige på alle skip, vil du alltid kunne velge fra et stort utvalg elegante og komfortable soverom som passer dine individuelle behov og ønsker.

MSC Yacht Club tilbyr elegante Deluxe-suiter med balkong og romslige garderober i tillegg til Royal-suiter med soveromsbalkong og privat terrasse på alle skip. Om bord på skipene i Fantasia-klassen kan du også velge mellom Grand Suites med stor stue eller Executive & Family Suites med forseglet panoramavindu og separat stue.

Unn deg selv eksklusive soverom og oppholdsrom om bord på de nyeste skipene våre, som byr på nyskapende suitealternativer. Skipene i Meraviglia-klassen har Duplex-suiter med boblebad lengst framme i skipet med fantastisk utsikt. På skipene i Seaside-klassen – MSC Seashore og MSC Seascape – kan man også velge såkalte Owner Suites med romslige terrasser og privat boblebad eller Grand Suites. Owner Suites er også tilgjengelige på skipene i World-klassen, inkludert Duplex Suites, som man kan velge med eller uten boblebad. De nyeste skipene våre har også oppgraderte Interior Suites.

Med alt fra minneskum-madrasser til sengetøy og madrasser av egyptisk bomull og Dorelan putemeny, til marmorbad og gratis minibar – her dekkes alle behovene dine på et virkelig eksepsjonelt luksuscruise.

Hva er inkludert i MSC Yacht Club?

I MSC Yacht Club kan du nyte en luksuscruiseopplevelse med alt inkludert, med et bredt utvalg eksklusive privilegier som starter med en butlertjeneste som er tilgjengelig hele døgnet, prioritert inn- og utsjekking og en dedikert portnertjeneste (concierge) døgnet rundt. Drikkepakken Premium Extra er også inkludert, ikke bare i MSC Yacht Club-området, men på hele skipet. Dermed kan du nyte favorittdrikken din på mange ulike steder, for eksempel i buffeen, hovedrestauranten, spesialrestaurantene eller barene om bord. Wi-Fi er tilgjengelig under hele reisen med internettpakken Browse for to enheter per person.
Gourmetmiddagene venter i den private restauranten i MSC Yacht Club-området, som har fleksible serveringstider. Top Sail Lounge byr på levende musikk hver kveld, mens Panoramic Top Sail Lounge tilbyr bar og afternoon tea (lett matservering) 20 timer i døgnet.
Alle MSC Yacht Club-suitene er plassert på skipets framdekk for å garantere deg eksepsjonell komfort med romservice tilgjengelig døgnet rundt. Du kan nyte ubegrenset tilgang til Thermal-området i MSC Aurea SPA, slik at du kan koble helt av. Du kan også nyte godt av SPA-rabatter, spesialrestaurant-pakker, utendørs sportsfasiliteter, barneklubber, vannparker og en rekke teaterforestillinger i Broadway- og Las Vegas-stil.

Er drikke inkludert i MSC Yacht Club?

Ja, MSC Yacht Club inkluderer drikkepakken Premium Extra. Denne pakken inkluderer all drikke som koster opptil € 14 / $ 16, og er tilgjengelig i alle barer, buffeer, hovedrestauranter og spesialrestauranter om bord, og dessuten i Ocean Cay MSC Marine Reserve og på andre eksklusive MSC-destinasjoner, avhengig av hva som tilbys på hvert sted.

I hver MSC Yacht Club-suite finner du en herlig minibar som fylles opp hver dag. Unn deg selv gratis drikke fra minibaren og slapp av med favorittdrikken din i den luksuriøse atmosfæren i suiten din. Du kan velge fra et bredt utvalg av drikker, som juice, brus eller iste, flaskevann og øl.

Hvilken internettpakke er inkludert i MSC Yacht Club?

MSC Yacht Club-gjester har tilgang til internettpakken Browse med ubegrenset data for to enheter per person under hele reisen. Med denne pakken kan du:

 

 • Surfe på internett
 • Sende og motta e-post og bilder
 • Chatte i meldingsapper (f.eks. WhatsApp)

Når du er kommet om bord, kan du også velge å oppgradere internettpakken Browse til pakken Browse and Stream mot en ekstra avgift. 

Hva er MSC Yacht Club-utflukter? Hvordan bestiller jeg det?

MSC Yacht Club-utfluktene arrangeres eksklusivt for MSC Yacht Club-gjestene våre. På slike utflukter kan du utforske kjente turistattraksjoner og underverker og delta i unike aktiviteter med lokale eksperter, som garanterer MSC Yacht Club-gjestene en innholdsrik opplevelse som kombinerer luksus og eksklusivitet med premiumfordeler.

MSC Yacht Club-utfluktene inkluderer et bredt utvalg av nøye utvalgte opplevelser som skal kunne passe gjestenes ønsker og behov. Du kan forvente utflukter til ettertraktede steder, eksklusive eventyr, autentiske matretter med tradisjonelle smaker, paradisiske strandopphold på eksklusive resorter, interessante kunst- og håndverksworkshoper fulle av lokale kunnskaper og besøk på steder med spennende historie og arkitektur som vil kunne stimulere alle sansene dine.
MSC Yacht Club-utfluktene kan bestilles online via «My MSC Area» før cruisereisen starter, per telefon til Contact Center-teamet vårt eller via reisebyrået ditt. Vel om bord kan du få en spesialutdannet butler eller portner (concierge) til å hjelpe deg med bestillingsprosessen og gi deg de beste rådene basert på forventningene dine.

Hva er kleskoden ved MSC Yacht Club? Er det temafester jeg bør ta med spesielle klær til?

Kleskoden vil variere med sted og tid på døgnet.


Top Sail Lounge - kleskode 


For å kunne nyte den eksklusive atmosfæren i Top Sail Lounge fullt ut anbefales det at man kler seg hensiktsmessig i loungen.

 • På dagtid: Hverdagsklær inkludert t-skjorter og topper er akseptabelt, men vi ber om at du ikke går i badetøy hele tiden.
 • Om kvelden: Du må kle deg pent, men ledig – såkalt smart casual – for å komme inn på Top Sail Lounge. Du må gjerne bruke kjole, skjørt, lange bukser, jeans og topp med knapper. Men unngå shorts og flippflopper.

 

MSC Yacht Club Restaurant - kleskode
For å holde på den eksepsjonelle atmosfæren i denne private restauranten vil vi at du skal kle deg på en måte som passer til eksklusiviteten der inne.

 • På dagtid: Ta gjerne på deg komfortable, uformelle klær, for eksempel t-skjorter og topper, men av hensyn til stemningen og atmosfæren på stedet bør du unngå å gå i badetøy hele tiden
 • Om kvelden: På kveldstid bør du kle deg etter kleskoden smart casual (pent, men ledig). Dette inkluderer plagg som kjoler, skjørt, bukser, jeans og topper med knapper. Unngå shorts og flippflopper.
 • Til gallakvelder: Kle deg elegant og glamorøst med sofistikerte klær som cocktailkjoler, skjørt, bukser, designerjeans, elegante topper, blazere eller til og med smoking og ballkjole.


MSC Yacht Club Grill & Bar -kleskode


Bruk gjerne badedrakt, t-skjorte, lintøy, hatter og solbriller hvis du vil. Men husk at det er forbudt å bade eller sole seg toppløs i dette familievennlige området. 

Kan man invitere med seg gjester, for eksempel familie og venner som bor på andre deler av skipet, inn på MSC Yacht Club-området?

Nei. Det er og skal være eksklusiv tilgang til MSC Yacht Club, og derfor kan du ikke invitere med deg venner og familie som ikke er medlemmer av MSC Yacht Club. I stedet må du gjerne møte venner og familie utenfor MSC Yacht Club-området, der dere kan være sammen om de utallige aktivitetene som er tilgjengelige om bord på et MSC-cruise.

Kan MSC Yacht Club-gjester ta med seg mer bagasje enn andre gjester?

Ja, som medlem av MSC Yacht Club har du ubegrenset bagasjekvote.

Er det tillatt med barn og babyer i MSC Yacht Club?

Ja, MSC Cruises er et familievennlig selskap. Alle barn, uansett alder, er velkomne i MSC Yacht Club og kan delta på alle barneaktivitetene som er tilgjengelige på skipet.

Hvordan blir man medlem av MSC Yacht Club? Må man registrere seg for å bli medlem av MSC Yacht Club?

Du trenger ikke å registrere deg for å være med i MSC Yacht Club. Du blir medlem av MSC Yacht Club i det øyeblikket du bestiller et luksuscruise med MSC Yacht Club. Deretter vil du kunne nyte godt av alle fordelene som følger med det, på ferien din.


Samler man flere MSC Voyagers Club-poeng enn andre gjester når man er MSC Yacht Club-gjest?

Ja, MSC Yacht Club er MSC Cruises' mest lønnsomme kategori:

 

 • På cruise som er kortere enn fem netter eller seks dager, tjener du 800 MSC Voyagers Club-poeng.
 • Hvis cruiset strekker seg fra fem til ni netter eller fra seks til ti dager, vil du tjene 1500 MSC Voyagers Club-poeng.
 • Hvis cruiset ditt er lengre enn ti netter eller elleve dager, vil du tjene 2000 MSC Voyagers Club-poeng.

Hvordan oppgraderer jeg til MSC Yacht Club?

Hvis du ennå ikke har bestilt cruiset ditt, har du fortsatt tid til å oppgradere cruiseopplevelsen med MSC Yacht Club og tre inn i en verden av luksus. Det er bare å velge en MSC Yacht Club-suite på nettsiden vår når du bekrefter bestillingen hos oss.

Hvis du allerede har bestilt en cruisereise, kan du oppgradere via MSC Upgrade-programmet. Når betalingen er gjennomført, vil du kanskje motta en e-post fra oss med informasjon om hvordan du oppgraderer lugaren din til en MSC Yacht Club-suite.



Kan gjester som har oppgradert til MSC Yacht Club, samle MSC Voyagers Club-poeng på samme måte som andre MSC Yacht Club-gjester?

Ja, gjester som har betalt for en oppgradering til MSC Yacht Club, vil motta MSC Voyagers Club-poengene de har krav på etter cruiset.

BESTILLINGSVILKÅR

BESTILLINGSVILKÅR

 • ** MSC Yacht Club-gjester har rett til én gratis cruiseendring, det vil si enten reisedatoen eller destinasjonen. En slik endring må gjøres senest 30 kalenderdager før avreise for at man skal få plass på et nytt cruise med avgang senest 90 kalenderdager etter den opprinnelige avreisedatoen. Alle cruiseendringer må bestilles via MSC Book eller et av kontaktsentrene våre.
 • Avhengig av reiseruten kan det være mulig å organisere skreddersydde utflukter.
 • Klikk her for mer informasjon om premiumpakken med ekstra drikke