MSC Yacht Club-tilbud

MSC Yacht Club er en verden av luksus, privatliv og eksklusivitet!

 

Nå gir vi deg muligheten til å oppleve MSC Yacht Club; den ultimate luksuscruiseopplevelsen. Akkurat nå får du 2300,- i ombordkreditt per lugar når du bestiller en MSC Yacht Club-lugar på et av våre utvalgte 7-netters cruise!

MSC Yacht Club er som et skip inne i skipet, der du som Yacht Club-gjest har tilgang til butlerservice døgnet rundt, prioritert inn- og utsjekking og romservice 24 timer i døgnet.

Suitene er velutstyrte med enestående komfort, og ligger på skipets fordekk. I Yacht Club har du ditt eget eksklusive soldekk med basseng, boblebad, solarium og bar. Den private restauranten byr på gourmetmiddager med fritt valg av spisetid i restaurantens åpningstider, og i Top Sail Lounge spilles det levende musikk hver kveld!

I MSC Yacht Club har du en verden av valgmuligheter, fra det velutstyrte treningsstudioet med panoramautsikt til utendørs sportsfasiliteter og det varierte programmet og utvalget av Broadway- og Las Vegas-aktige teaterforestillinger som vises nesten hver dag!

 

Ombordkreditten kan brukes til å ta cruiset ditt til nye høyder ved å delta i aktiviteter om bord, spise på våre høyt ansette spesialrestauranter eller oppleve en av våre mange utflukter i land!

Bestillningsvillkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.

 

Ombordkreditten kan bare brukes når du har gått om bord på cruiseskipet.

 

Ombordkreditt kan ikke refunderes, så det er ikke mulig å ta ut ubrukte beløp i kontanter om bord.

Verdien av ombordkreditter omregnes til skipets valuta etter kursen om bord.

Verdien gjelder for to fullt betalende personer i en lugar. En person i en enkeltlugar får derfor 1150 NOK og ikke 2300 NOK.