help
phone_white Er du interessert i å bestille et cruise?
Avtal en samtale
(*) Obligatorisk felt
Ved å klikke på SEND godkjenner jeg personvernerklæringen
Det oppstod en feil, vennligst forsøk igjen senere.

Hva er et cruise?

Akkurat som på en charterferie, bor du på et feriested. Et cruiseskip kan du betrakte som et flytende feriested som bytter plass hver dag, og du våkner opp til en ny utsikt hver morgen. Og det beste er at du bare trenger å pakke ut av kofferten en gang! Cruise er en rimelig form for reise, med helpensjon inkludert, samt mange aktiviteter og underholdning.

Vi tilbyr cruise over hele verden til mange spennende reisemål og destinasjoner som Middelhavet, Karibia, Antillene, Emiratene, Rødehavet, Nord-Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Sør-Afrika og Asia.

I dag består vår moderne flåte av 22 skip og nummer 23 har premiere våren 2025, MSC World America.

Som en familieeid bedrift verdsetter MSC Cruises familien. Vi har et prisvinnende familietilbud og det er mange aktiviteter for alle aldre og smaker om bord.

Livet om bord


En fordom vi hører fra mange som tenker på cruise, er at de bekymrer seg for at dagene på sjøen er kjedelige. Men faktum er at de mange returnerende cruisepassasjerene derimot vanligvis setter pris på dagene på sjøen litt ekstra, da det er en mulighet til å benytte seg av og oppleve alle fasiliteter og aktiviteter som er tilgjengelige om bord. Dagene til sjøs er nødvendige for å få tid til å utforske det brede spekteret av aktiviteter som tilbys om bord.

Badeland, bassenger, spa, bowling, zip-line, dans, trening eller soling.
Listen over aktiviteter og underholdningstilbud om bord fortsetter: Hver dag kan du oppleve fantastiske show i ekte Broadway-stil. For de aller yngste er det barne- og tenåringsklubber. Hver dag leveres et program med alle aktivitetene som er tilgjengelige om bord på lugaren og i MSC for Me-appen. Det er mer sannsynlig at du vil ha problemer med å velge hvilke aktiviteter du har tid til under cruiset, enn at du vil kjede deg.

Hvis du liker å trene, er det et fullt utstyrte treningssentre med tredemøller, apparater og frivekter, og for de som ønsker det er det også mulig å bestille time på gruppetreninger.


Livet om bord

Life on board - discover more | MSC Cruises

Komfortabel innkvartering


Det er et bredt utvalg av lugarer og suiter å velge mellom i forskjellige prisklasser, størrelser og design. Alt fra MSC Yacht Clubs luksuriøse suiter til enklere lugarer. Det er også lugarer med balkong og havutsikt/vindu samt sammenhengende lugarer for barnefamilier og større reiseselskaper.

De tre vanligste lugarkategoriene er innvendige lugarer, lugarer med havutsikt og balkonglugarer:

 
 • Innvendige lugarer har ingen utsikt fra lugaren, men har alle nødvendige fasiliteter som man trenger for å nyte cruiset.
 • Lugarer med havutsikt har litt flere fasiliteter enn de innvendige lugarene. I tillegg til dette har de et vindu med utsikt over vannet, som gir naturlig lys og muligheten til å se ny utsikt hver dag fra lugaren.
 • Balkonglugarene er omtrent like store som de to ovennevnte lugarkategoriene, med den store forskjellen at det er en balkong i tilknytning til lugaren som løfter opplevelsen av rommet enda mer, med lys og muligheten til å bli imponert over en ny utsikt hver dag fra din egen balkong. På balkongen kan du også nyte frokosten din, mens havbrisen omfavner deg.
 

Komfortabel innkvartering

Comfortable accommodation | MSC Cruises

Nyt god mat


Som en italiensk familiebedrift er mat viktig. Når du bestiller et cruise, er helpensjon alltid inkludert i buffeen som er åpen nesten hele døgnet, og i á la carte-restaurantene som tilbyr frokost, lunsj og middag. Restaurantene tilbyr et rikt og variert utvalg av mat som også inkluderer vegetariske og veganske alternativer. Du kan komponere din treretters meny basert på kveldens tilbud. Du blir tildelt en plass i en av á la carte-restaurantene som er din plass/ditt bord for hele oppholdet. Om bord på skipene er det også forskjellige spesialrestauranter med forskjellige temaer som kan bestilles mot en ekstra avgift.

Nyt god mat

Enjoy good food on board our ships | MSC Cruises

Tilleggsprodukter


Tilleggsprodukter er produkter, opplevelser og tjenester som du kan legge til for å skreddersy cruiset ditt og sette en ekstra spiss på ferien din.
 
Noen av våre mange tilleggsprodukter er som følger:
 
 • Drikkepakker
  Cruisene kan bestilles med eller uten drikkepakke. En drikkepakke setter prikken over i-en på cruiset ditt og gir deg en enestående All Inclusive-opplevelse, med totalt fem ulike drikkepakker som passer din smak og dine behov, både med og uten alkohol.
 • Spesialrestauranter
  Vi har spesialrestauranter som vil gjøre både smaksløkene og lommeboken lykkelig. Du kan blant annet velge mellom steak house, tapas, sushi og asiatisk fusion.
 • Utflukter
  En av de største grunnene til å reise er å oppdage nye steder og vi tilbyr et stort antall utflukter. Flerspråklige guider er klare til å fortelle deg alt som er interessant og viktig om destinasjonen din. Vi har noe for enhver smak, enten du er klar for eventyr, historie, kultur eller en kulinarisk opplevelse. Du har alltid muligheten til å gå av og utforske destinasjonene på egen hånd.
 • Spa, skjønnhet og helse
  Slapp av! Vi har vårt MSC Aurea Spa med massasje og utvalgte skjønnhetsbehandlinger. Alt slik at du kan slappe av og skjemme bort deg selv.

Tilleggsprodukter

Excursions & activities | MSC Cruises

Valuta for pengene


Cruise er en svært rimelig reiseform! Sammenlign gjerne våre priser med en vanlig charterferie eller andre cruiserederier, for våre priser tåler å sammenlignes. Om bord er det helpensjon som er inkludert i hovedrestaurantene, samt det er mange aktiviteter og underholdning. Du kan bestille alt før avreise, og prisene ved forhåndsbestilling er vanligvis lavere enn om de legges til om bord på cruiseskipet. Siden alt kan bestilles allerede før avreise, kan du skreddersy turen hjemme på sofaen, i fred og ro, vel vitende om hva ferien vil koste.
 

Valuta for pengene

Value for money - discover more | MSC Cruises

Hvor skal jeg dra på cruise?


Når du velger hvor du vil dra på cruise, må du spørre deg selv hva det er du vil oppleve. Det er mange faktorer som spiller inn i denne avgjørelsen, og de forskjellige destinasjonene viser frem sine beste, men ofte helt forskjellige sider basert på hvilken sesong du reiser.

Karibia er cruiseindustriens mekka. Hvis du er ute etter soling og bading, er Karibia en perfekt destinasjon hele året. Alle våre karibiske cruise stopper ved Ocean Cay, vår egen private paradisøy. Hvis du vil øyhoppe mellom perlene i Karibia, anbefaler vi vintercruise i Antillene hvor du kan utforske 10 postkort-vakre steder på 14 netter.

Vår mest populære region er Middelhavet, som om sommeren er et varmt og solsikkert kort. Middelhavet er også et populært reisemål om vinteren, når temperaturene blir mer komfortable, køene til turistattraksjoner er kortere og du kan utforske den store kulturarven i områdets byer i fred og ro.

Våre sommercruise i Nord-Europa er en fin måte å oppleve og nyte den fantastiske naturen og den vakre utsikten som finnes rundt de nordlige delene av Europa. Vi besøker de norske fjordene, Grønland, Island, Baltikum og De britiske øyer. Disse cruisene passer perfekt for de som ønsker å reise i nærområdet. I sommermånedene tilbyr vi også cruise fra Oslo og Stockholm. En av våre mest populære avgangshavner er København, og herfra tilbyr vi ukentlige cruise til de storslåtte norske fjordene. Siden 2022 tilbyr vi også cruise i Nord-Europa i vintermånedene. 

Vi tilbyr vintercruise i Emiratene og her får man absolutt de største kontrastene, der ørkenlandskap er blandet med futuristiske skyskrapere. Dette er et perfekt alternativ for å oppleve steder som Dubai, Abu Dhabi, Muscat, Doha og Khasab.

 
For de som er eventyrlystne og drømmer om å se verden tilbyr vi MSC World Cruise, som er en jordomseiling som tar deg til alle mulige verdenshjørner. I løpet av 121 dager tar MSC Poesia deg med til 52 fantastiske destinasjoner i 31 forskjellige land!

Hvor skal jeg dra på cruise?

The cruising experience | MSC Cruises