Cruise til Karibien og Antillene

Karibien og Antillene | MSC Cruises
Din drømmedestinasjon

Karibien er utvilsomt et av verdens vakreste og mest spennende reisemål – en drøm for alle som vil koble av i praktfulle omgivelser med lange, hvite sandstrender, palmetrær, eksotisk frukt, korallrev med fargesprakende tropiske fisker og turkisblått hav. 
 
Oppdag vårt nye og eksklusive reisemål på Bahamas: Ocean Cay MSC Marine Reserve. Her kan du få en helt spesiell opplevelse på en autentisk karibisk øy i pakt med naturen, og nyte den varme, bahamanske atmosfæren i et område hvor miljøet står i fokus.  På Ocean Cay kan du nyte avslappende massasje i en cabana med vakker havutsikt og utforske øya på en av våre spennende utflukter.
 
På et cruise i Karibien kan du ikke unngå å bli fascinert av øyrikets utrolige skjønnhet – fra Barbados til Jamaica, fra St. Lucia til Bahamas, fra Guadalupe til Trinidad and Tobago
Drøm deg bort til lyden av bølgeskvulp og få med deg en dose shopping og uteliv i trendy Miami eller spennende Costa Maya i Mexico.
 

portS

Ocean Cay MSC Marine Reserve

Naturen gjorde det vakkert, vi gjorde det unikt

Oppdag vår nye og eksklusive destinasjon på Bahamas; Ocean Cay MSC Marine Reserve.
Her får du en enestående opplevelse på et autentisk karibisk marinreservat, mens du knytter deg til den naturlige verden, føler varmen fra Bahamas-ånden og fordyper deg i et økovennlig miljø.
På Ocean Cay kan du nyte en avslappende massasje i en cabana, oppdage havets skjønnhet og utforske området med dedikerte utflukter.
Ta en titt på vår 360 virtual tour!

Ocean Cay MSC Marine Reserve| MSC Cruises