oCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Ocean Cay MSC Marine Reserve | MSC Cruises

Best New Cruise Destination The Points Guy Editors' Choice Awards

Naturen gjorde det vakkert, vi gjorde det unikt


Oppdag vår nye og eksklusive destinasjon på Bahamas: Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Her får du en enestående opplevelse på et autentisk karibisk marinreservat, mens du knytter deg til den naturlige verden, føler varmen fra Bahamas-ånden og fordyper deg i et økovennlig miljø.

Marine Reserve tilbyr gjestene over 3 kilometer med hvite sandstrender hvor man kan legge seg ned og slappe av ved krystallblått vann, i tillegg til å tilby aktiviteter dag og natt for alle aldre.

Skipet legger til på øya, så du kan gå rett fra skipet til en av øyas mange strender hvor stoler, parasoller og cabanas venter. Tilbring dagen med snorkling, padlebrett, jetski og mer, eller om du ønsker å brukle dagen til velvære og avslapning, besøk The Spa at Ocean Cay som tilbyr massasje ved stranden.

 Ta en matbit eller nyt en Instagram-vennlig drink fra en av Food Truck’ene eller strandbarene som finnes på øya. Med cruise som tilbyr enten kveldsopphold eller opphold over natten, får du tilbringe en hel dag, eller to, på vår fantastiske øy. Nyt den fantastiske solnedgangen med en strandpiknik, på en av våre bålplasser eller på en glødende padleopplevelse i lagunen vår, etterfulgt av et spektakulært lysshow ved fyrtårnet på øya.

Det er ikke rart at Ocean Cay MSC Marine Reserve har blitt kåret til beste nye cruisedestinasjon!
Book ditt cruise til Ocean Cay MSC Marine Reserve eller oppgrader ditt cruise. 

UTFORSK ØYA

 
Gå i land på en øy som ikke er maken til noen annen øy i verden
Gjør deg klar til å oppdage det ultimate stedet å slappe av med en overflod av naturlig skjønnhet. Ta en titt rundt med den 360 virtual tour.
MSC Marine Reserve Ocean Cay

Cruises from / to Ocean Cay in 2023

Excursions & Activities Ocean Cay