DESTINASJONER

Oppdag de beste cruisedestinasjonene! Med et stort utvalg av spesialtilpassede reiseruter passer vi på at du får oppleve de mest fasinerende severdighetene og smakene fra verdens mest spennende kulturer. Opplev skjønnheten i Middelhavet, det eksotiske i Karibien og Sydamerika, magien i De Forente Arabiske EmiraterSaudi-Arabia och Rødehavet, og Nord-AmerikaNordens mysterier, våre cruise til Asia og Sør-Afrika og vår unike og eksklusive destinasjon, Ocean Cay MSC Marine Reserve.

 

Med mange spennende og skreddersydde utflukter får du muligheten til å oppdage og utforske sammen med oss på MSC Cruises.

 

Bla gjennom vårt utvalg av cruisedestinasjoner 2023, 2024 og 2025 nedenfor – og lær mer om hvor du vil reise med oss på ditt neste drømmecruise.

 

MSC WORLD CRUISE

Hvem har ikke drømt om å reise jorden rundt minst én gang? Med MSC World Cruises kan du oppfylle denne drømmen! Velg mellom to cruise-odysséer rundt om i verden i 2024 og 2025 og løft eventyrlysten din til nye høyder. Oppdag klodens skjønnhet med MSC World Cruises!