Osaka, Japan - Asia & Far East cruises | MSC Cruises

 

 

 

 

 

 

ASIA

Kanazawa - Japan, Asia cruises | MSC Cruises

Morgengryets land, dristige oppdagelsesreisende og eldgamle stier over land og hav. Fra Silkeveien til Krydderruten, gjennom horisonter av uovertruffen skjønnhet som strekker seg fra ørkenlandskap til de høyeste fjellene på jorden. Fra bredden av Det indiske hav til øyene i Stillehavet, et veikryss av eldgamle kulturer og religionsblandinger. Asias rikdom er forbløffende, og med MSC Cruises kan du få oppfylt ditt ønske om å utforske de fascinerende havområdene. Et cruise til Asia er en reise gjennom årtusengamle tradisjoner som fortsatt er sterkt intakte til tross for den imponerende moderniseringen.
 
Buddhistiske, hinduistiske eller taoistiske templer, kampsport som judo og karate, og en pulserende popkultur som har påvirket hele verden med anime, videospill og K-pop. En deilig matkultur med sushi, ramen, sake og kinesiske matruller. Et cruise i Asia har alt du trenger for en uforglemmelig ferie!

Japan er en gullgruve av nye oppdagelser. Fra de varme kildene i Beppu og den vulkanske prakten i Kagoshima til de solfylte strendene på Okinawa-øyene, kjent som "Asias Karibia", er Japan fullt av fantastiske landskaper og enestående severdigheter som du kan oppleve på et cruise i Asia.

ASIATISKE DESTINASJONER

Kom nærmere Asia med et cruise med MSC Cruises i Japan, Taiwan (Kina) og Sør-Korea, og opplev en magisk blanding av eldgamle kulturer, uberørte strender og fristende smaker. Fra Japans pulserende metropoler og paradisøyer til den kosmopolitiske atmosfæren i Taipei og de fantastiske vulkanske landskapene på Jeju Island - våre cruise i Asia vil trollbinde og fortrylle deg.
MSC Cruises tilbyr et variert utvalg av reiseruter i Asia. Velg å cruise rundt Japan fra Kagoshima til Hokkaido, den nordligste øya i den oppgående solens land, eller seil sørover til Taiwan (Kina) via de fantastiske Okinawa-øyene. Legg ut på cruise med MSC Cruises i Asia, og forbered deg på en uforglemmelig reise som vil fengsle sansene dine.

Japan


Når du tenker på Japan, er det sannsynligvis de høye bygningene og blinkende neonlysene som dukker opp i tankene. Men bortsett fra de skarpe lysene er det mye mer kultur, historie og deilig mat å oppdage på de spredte øyene. Prøv å sammenligne samuraitradisjoner med zen-hager, smak på wagyu-biff før du setter tennene i sushi og sake, eller slapp av på uberørte strender.

Med et Japan-cruise kan du oppdage de mange sidene ved dette fascinerende landet, fra de buddhistiske templene i Kyoto, Kiyomizu-dera og den verdensberømte gylne paviljongen i Rokuon-ji, som står på UNESCOs verdensarvliste, til det fantastiske landskapet ved Sakurajima-vulkanen i Kagoshima.

Føl Nahas eldgamle stolthet ved å besøke det imponerende Shuri-slottet og den frodige Shikinaen-hagen, og slapp av på de hvite sandstrendene på øya Miyako. I dette storslåtte landet venter keiserlige palasser, hellige templer og majestetiske fjell på å bli utforsket.  

Japan

Ishigaki Island - Japan, Asia Cruises | MSC Cruises

Taiwan (Kina)


Med sin fascinerende kulturarv, naturskjønnhet og mangfoldige kultur byr et cruise til Taiwan (Kina) på en stor variasjon for den besøkende. Fra Okinawa-skjærgården i Japan tilbyr MSC Cruises' reiseruter et ideelt utgangspunkt for å utforske Taiwan (Kina) fra havnen i Keelung.

Spaser rundt i Taipeis gater og la deg imponere av den ultramoderne atmosfæren. Besøk det nasjonale palassmuseet før du tar turen innom Liberty Square og Memorial Hall, søk åndelig trøst i Baoan-tempelet, nipp til den tradisjonelle spesialiteten kjøttnudelsuppe eller finn geografiske skjønnheter som Mount Keelung.

Nyt den frodige oasen Chung Cheng Park med sine buddhistiske templer, og ta et bilde av den imponerende statuen av den barmhjertige gudinnen Guanyin. Besøk Chiufen, en fjellandsby som har fått navn etter de ni porsjonene med forsyninger som ble sendt dit under Qing-dynastiet. Med MSC Cruises blir hvert øyeblikk i Taiwan (Kina) en skatt å sette pris på. 

Taiwan (Kina)

Keelung - Taiwan (China), Asia cruises | MSC Cruises

Sør-Korea


Reis til Sør-Korea med MSC Cruises' reiseruter fra Japan med cruise til Busan og Jeju Island. Besøk det buddhistiske tempelet Beomeosa, eller ta en shoppingtur i Shinsegae Centum City-varehuset, verdens største shoppingkompleks. Unn deg autentisk koreansk mat og nyt Bulgogi, en populær grillrett med marinert storfekjøtt, eller en Bibimbap, en tradisjonell koreansk pokebolle. MSC Cruises' utflukter til Gamcheon byr på et fredelig tilfluktssted i en typisk koreansk landsby med trange smug og fargerike hus.

Utforsk Jeju Island, som domineres av Hallasan-vulkanen, landets høyeste topp, og bli vitne til den fantastiske kontrasten mellom en svart vulkansk steinstrand og det turkise vannet i Stillehavet. Ta turen til toppen av Seongsan Ilchulbong, som står på UNESCOs verdensarvliste og er et imponerende vulkankrater med fantastisk utsikt, eller utforsk den imponerende lavatunnelen i Manjanggul-hulen. Sør-Korea venter på å bli oppdaget med MSC Cruises' Asia-cruise! 
 

Sør-Korea

Busan - Republic of Korea, Asia cruises | MSC Cruises

HAVNER

Yokohama - Japan, Asia cruises | MSC Cruises

Cruise fra Yokohama

Eventyret ditt i Japan, Taiwan (Kina) og Sør-Korea starter i havnen i Yokohama, i Tokyobukten. Fra Yokohama venter alle Tokyos fornøyelser og lysende lys, samt de hellige templene Engyoji, Kiyomizu-Dera og Kinkaku-Ji, i nærheten av Kobe. Våre cruise i Asia kombinerer århundregamle tradisjoner med banebrytende innovasjon, futurisme med åndelighet, og fantastiske byer med eksotiske landskap som vil fengsle selv den mest erfarne reisende.

MSC Cruises' cruise fra Yokohama tar deg også så langt sør som til Taiwan (Kina), over de vakre solfylte strendene i Naha og de bølgende korallene på Ishigaki Island, eller til Sør-Korea med stopp i Busan og Jeju Island. Et cruise med MSC Cruises er den perfekte inngangsporten til din utforskning av Asia!