MSC Grand Voyages | MSC Cruises

TRANSATLANTISKE CRUISE OG REPOSISJONERINGSCRUISE 2024 - 2025

Eventyr på tvers av landegrensene: Kryss kontinenter med MSC Grand Voyages

Vi reiser over hav, overvinner avstander og bygger broer mellom kulturer. MSC Grand Voyages byr på et vell av ulike perspektiver. Åpne opp for en verden av forbløffende oppdagelser med et nøyaktig utvalg av transatlantiske cruise og reposisjoneringscruise. Nyt det åpne havets skjønnhet når du seiler fra Middelhavet til Karibia eller krysser Atlanterhavet fra Europa til Brasil og Argentina. Opplev havets majestet fra Sør-Afrika med kurs mot Middelhavet og Seychellene.

 

På dine transatlantiske cruise og reposisjoneringscruise i 2024 og 2025 kan du velge mellom 37 cruise med 17 ulike skip og oppleve over 35 land og 100 havner. Å seile på et transoceanisk cruise betyr å seile i ro og mak over havet til ikoniske destinasjoner, og endelig ha tiden på sin side. Hver interkontinentale reise varer fra 10 til 30 dager, så disse Grand Voyages er lengre enn vanlig! Å krysse verdenshavene er å gå tilbake til reiselivets gullalder og gjenoppleve fortidens sjøeventyr. Med MSC Grand Voyages har du mange alternativer å velge mellom!

MSC GRAND VOYAGES DESTINASJONER

Er du som fortidens pionerer tiltrukket av en reise vestover? Eller drømmer du kanskje om en reise østover til det "gamle kontinentet"? På MSCs utvalg av Grand Voyages kan du velge og vrake blant fascinerende severdigheter og skjulte perler!

Transatlantiske cruise


Velg de beste transatlantiske cruisene i 2024 og 2025. Seil over Atlanterhavet mellom den gamle verdens skatter, strendene på idylliske øyer og den nye verdens frodige landskap. MSC Cruises' transatlantiske cruise går til historiske steder som Venezia, Genova, Barcelona, København og Hamburg, via Mallorca, Casablanca, Kanariøyene og Karibia. Ta turen til Sør-Amerika og opplev den særegne varmen i Rio de Janeiro, Sao Paulo og Buenos Aires. Hvert Atlanterhavscruise er et ekstraordinært øyeblikksbilde av de mangfoldige og vakre underverkene som spenner over havet. Bestill nå den mest spennende Atlanterhavskryssingen!
 

Transatlantiske cruise

Rio de Janeiro - Brazil | Transatlantic Cruises

En autentisk oppdagelse