Canary Islands and Madeira Cruises | MSC Cruises

 

KANARIØYENE OG MADEIRA

 

 

 

 

Canary Islands & Madeira | MSC Cruises
Bli med til de vakre vulkanøyene i Atlanterhavet på et uforglemmelig cruise til Kanariøyene og Madeira. På et av våre fantastiske cruise til Kanariøyene kan du utforske det fantastiske landskapet, smake på deilig mat og slappe av på fantastiske strender.

På et cruise til Kanariøyene i 2024-2025 kan du besøke Lanzarotes lavamarker og Teides høyder på Tenerife. Vandre rundt i de pittoreske gatene på La Palma, de bølgende sanddynene i Corralejo naturpark på Fuerteventura og den gylne sanden og bølgene på Maspalomas-stranden på Gran Canaria.

CRUISE TIL DE VAKRESTE ØYENE I ATLANTERHAVET

Drømmer du om å reise til øyer med slående landskap og spektakulær natur? Er du på jakt etter et subtropisk klima som holder seg varmt og solrikt selv i de kaldeste månedene? Da bør du velge et cruise til Kanariøyene. Fra å spasere på sandstrendene på Tenerife og drikke vin på Lanzarote til å utforske La Palmas vakre nasjonalparker og Gran Canarias fantastiske sandstrender - det er nok av opplevelser å hente på disse fantastiske atlanterhavsøyene. Deretter kan du cruise til Madeira og oppdage det beste av denne frodige "hageøya", fra fossefall i skogen til høye klipper og frodige botaniske hager.
Canary Islands Cruises, Arrecife de Lanzarote| MSC Cruises
Canary Islands Cruises, Tenerife| MSC Cruises
Canary Islands Cruises, Las Palmas de Gran Canaria| MSC Cruises
Canary Islands Cruises, Santa Cruz de La Palmas| MSC Cruises

CRUISE RUNDT KANARIØYENE

Cruis rundt på Kanariøyene og opplev en uforglemmelig reise gjennom fantastisk natur, velsmakende mat og levende lokalsamfunn. Ta turen til Lanzarotes UNESCO-vernede månelandskap, utforsk de historiske gatene i Puerto de la Cruz på Tenerife, oppdag de skogkledde nasjonalparkene på La Palma, se koloniarkitekturen på Fuerteventura og slapp av i solen blant sanddynene og bølgene på Maspalomas-stranden på Gran Canaria . Du kan også friste smaksløkene med regionens forbløffende utvalg av smaker. Krydret Mojo-saus og vin fra vulkanske vingårder er bare to av smakene du får smake på denne perfekte ferien på Kanariøyene.
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises
Madeira Cruises, Funchal | MSC Cruises

CRUISE TIL MADEIRA

Dra på cruise til Madeira og opplev magien på denne fantastiske portugisiske øya. Madeira, som ofte kalles "perleøya" og "hageøya" på grunn av sin rikdom av storslått natur og naturlige underverk, har mye å by på. Fra de travle torgene og den pittoreske havnen i Funchal til de spennende akebanene på Monte og de ville eventyrene i det frodige jungelaktige innlandet - det er mye å velge mellom. Smak på den legendariske vinen som er oppkalt etter Madeira, prøv de tradisjonelle søtsakene rebuçados de funcho, test høydetoleransen på de 589 meter høye klippene i Cabo Girão eller nyt den fantastiske utsikten over øya fra Pico dos Barcelos - alt dette og mye mer kan du oppleve på denne perfekte Madeira-ferien.

TILBUD PÅ CRUISE TIL KANARIØYENE OG MADEIRA

Disse fascinerende øyene i Atlanterhavet har så mye å by på, så ta deg tid til å se gjennom de beste tilbudene på cruise til Kanariøyene og Madeira akkurat nå. Enten du gleder deg mest til å bestige Spanias høyeste fjell på Tenerife eller ake nedover bakkene på Monte Teide, kan du nyte alt dette cruiset har å by på til den beste prisen for deg.

Fly & Cruise

HAVNER PÅ KANARIØYENE

Det er enkelt å besøke Kanariøyene og Madeira med MSC Cruises, med avgangshavner i Santa Cruz de Tenerife på Tenerife, Las Palmas de Gran Canaria på Gran Canaria og Funchal på Madeira. Disse havnene er lett tilgjengelige med fly, uansett hvilken havn du velger å gå om bord. Andre havner på reiseruten er Puerto del Rosario på Fuerteventura og Santa Cruz de La Palma på La Palma. Disse er kun tilgjengelige som landgangshavner.

Canary Islands Cruises, Tenerife | MSC Cruises

CRUISE FRA TENERIFE

Velg cruise fra Tenerife og start reisen i Santa Cruz De Tenerife, MSC Cruises' cruisehavn på Tenerife. Her kan du fordype deg i skjønnheten på denne vakre, palmeomkransede øya, bestige toppen av Teide, vandre på de fortryllende strendene og spasere i gatene i historiske Puerto de la Cruz. Reis videre til andre vakre Kanariøyer, som Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma og Lanzarote, samt den portugisiske øya Madeira. La deg forføre av det utsøkte kjøkkenet og den felles kulturarven.

Canary Islands Cruises, Las Palmas de Gran Canaria| MSC Cruises

CRUISE FRA GRAN CANARIA

Cruiseturer fra La Palmas på Gran Canaria gir deg en fantastisk mulighet til å oppleve regionens storslåtte og sjarmerende natur. Besøk de gylne sanddynene og de svingete gatene på Gran Canaria før du drar til Fuerteventuras svarte sand og aloe vera-plantasjer, La Palmas Teneguía-vulkan og flamske kunstverk. Deretter kan du smake på Lanzarotes ekstraordinære viner og se Madeiras frodige botaniske hager og spennende sklier før du drar til Tenerifes spektakulære Teide-fjell og strandliv. Oppdag den unike karakteren til hver enkelt øy, alt sammen fra den komfortable cruisehavnen i Las Palmas.


Vanlige spørsmål

Når på året er det best å cruise rundt Kanariøyene og Madeira?

Kanariøyene og Madeira har strålende solskinn og varme temperaturer året rundt, så du kan nyte regionens skjønnhet uansett årstid. Det subtropiske klimaet sørger for mildt vær og rikelig med solskinn selv om vinteren, så det er deilig å seile året rundt.

Hvordan er været på Kanariøyene og Madeira?

Det subtropiske klimaet på Kanariøyene og Madeira betyr varmt vær og mye sol hele året. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren er rundt 23 °C og om vinteren rundt 19 °C.

Hvor lenge varer et cruise på Kanariøyene og Madeira?

I tillegg til reiser på syv og åtte netter, tilbyr MSC Grand Voyages også 17-netters cruise fra Kanariøyene. Uansett hvor lang turen er, er cruisene våre til Kanariøyene og Madeira designet for å gi deg god tid til å utforske skjønnheten og mangfoldet i denne fantastiske regionen. Med eksepsjonelle utflukter og opptil 16 timer i land får du uforglemmelige minner fra dette fantastiske området som vil følge deg resten av livet.

Hva skal jeg ta med på et cruise til Kanariøyene og Madeira?

Hvis du reiser til det subtropiske klimaet på Madeira og Kanariøyene, kan du forvente sol og varme. Pakk kofferten for en typisk Kanariøy-ferie med mange shorts, kjoler og t-skjorter. Glem ikke å ta med deg solbriller, hatt og solkrem for å beskytte deg mot solen. Sørg også for å ta med formelle klær til kveldsaktiviteter, badedrakt til bassengene om bord og behagelige sko til utfluktene i land. Hvis du reiser på vintercruise, bør du ta med litt varmere tilbehør, som en lett jakke til de kjøligere kveldene.

Hvor mye koster et cruise rundt Kanariøyene og Madeira?

Vi har cruise til Kanariøyene og Madeira som passer budsjettet ditt, avhengig av hvilken lugar og opplevelse om bord du ønsker. Bestill tidlig for å dra nytte av eventuelle betydelige besparelser. MSC Cruises har også ofte spesialtilbud gjennom hele året, inkludert siste liten-tilbud.