help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent

Kanariøyene

Bestill en rimelig fly- og cruisepakke!

Kanariøyene er tilbake med MSC Cruises, det perfekte vintercruiset!

Vinteren 2024/2025 tilbyr skipet MSC Opera cruise til fem Kanariøyer og vakre Madeira i perioden november 2024 - mars 2025.
Oppdag Kanariøyene og Madeira fra sjøsiden og få mer ut av vinterferien. Skipet anløper Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Palma, Lanzarote i Spania og Madeira i Portugal.

Prisen inkluderer;
7 netters cruise rundt Kanariøyene, direktefly tur-retur fra Oslo, Stavanger og Bergen til Tenerife, håndbagasje og innsjekket bagasje på flyet, mat om bord på flyet, transfer til og fra skipet, helpensjon under cruiset, alle skatter og avgifter og all underholdning og show om bord.

Bestill en rimelig ferie i vinter og opplev Kanariøyene fra et nytt perspektiv.

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften er en obligatorisk del av totalprisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.