MSC for Me | MSC Cruises Play

MSC for Me

MSC FOR ME-APPEN - TEKNIKK MED FOKUS GJESTEFRIHET

Hvert cruise er en spesiell tid. Nå finnes MSC for Me tilgjengelig på alle smarte skip i vår flåte, * det hjelper samtlige gjester å nyte hvert øyeblikk på en spesiell måte. Med digital teknikk som bokstavelig talt sammenkobler gjestene, besetningen og skipet ligger om bord i dine hender. Gjestene kommer til å oppleve en mer helhetlig og bekymringsfri ferie uten ekstra kostnad. De enkle interaktive skjermene rundt skipet, In- Cabin Smart TV og appen er alle utformet for å hjelpe gjestene å slappe av å nyte sin ferie med familie og venner.

 

 

 

 

 

 

LAST NED MSC FOR ME-APPEN GRATIS FØR AVREISE

 

google-play   app-store

 
*Tilgjengelig for gjester som reiser på alle skip, med unntak av MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Orchestra og MSC Preziosa.
MSC for Me-programmet er også tilgjengelig på MSC Splendida, men med reduserte programfunksjoner.
Kommer snart på MSC World America.

Funksjonaliteten til MSC for Me-appen kan variere fra skip til skip og mellom ulike land.

MSC for me

SPAR VERDIFULL TID

Hvert cruise representerer spesielle øyeblikk, og tiden om bord er dyrebar. Med de nye funksjonene i MSC for Me-appen får gjestene tilgang til den informasjonen de behøver, når de trenger det. Dette sparer tid ved ankomst og avreise og du lærer deg å kjenne skipet raskere.

 

  • Mobil innsjekk sparer tid under avreisedagen.
  • Kredittkortregistrering betyr at gjestene er klare innen ombordstigning.
  • Interaktivt kart hjelper gjestene å finne raskt og enkelt frem på skipet.

SPAR VERDIFULL TID

MSC for Me, Zoe | MSC Cruises

GÅ IKKE GLIPP AV NOE

Gå ikke glipp av sjansen til å ha det gøy.. Aldri! Med så mange spennende muligheter om bord, hvordan skal gjestene bestemme seg? MSC for Me har ytterligere funksjoner som hjelper gjestene å planlegge sin ferie og gi de den informasjonen de behøver, når de trenger det.

 

  • Gjestene kan planlegge sitt cruise i realtid og bla igjennom daglige eventer, aktiviteter og høydepunkter.
  • Oppdag MSC Starship- klubben med Rob, den første humanoide robotbartenderen til sjøs: en oppslukende og futuristisk opplevelse for hele familien - eksklusivt på MSC Virtuosa.

GÅ IKKE GLIPP AV NOE

MSC for Me, Zoe | MSC Cruises

SKREDDERSYDD FOR DEG

Nye MSC for Me er tilpasset etter gjestenes cruiseopplevelse for å skape en ferie som oppfyller deres individuelle behov.

 

  • Når og hvor de vil. MSC for Me-armbånd* (der tilgjengelig og fra 12 år) en bærbar vanntett enhet for å nyte skipet uten cruise card, gjøre innkjøp, bestille tjenester og låse opp lugaren.
  • Smak på dine personlige cocktails som lages av den aller første humanoida robotbartender til sjøs-eksklusivt på MSC Virtuosa- Forhåndsbestillinger før cruiset innebærer at gjestene har tilgang til MSC for ME og begynne å planlegge og kjøpe tjenester i forveien*.
  • Og mobil innsjekk muliggjør en smidigere ombordstigning.

 

* Tilgjengelig for gjester som seiler med MSC Virtuosa, MSC Grandiosa, MSC Bellissima

 

SKREDDERSYDD FOR DEG

MSC for Me, Zoe | MSC Cruises

HOLD KONTAKTEN MED HVERANDRE

Sinnsro er kjernen i en vellykket ferie. Med mailfunksjoner og lokaliseringsfunksjoner hjelper

 

  • MSC for Me gjestene å holde kontakten med sine nære og kjære, så de kan få litt tid for seg selv. MSC for Me Chat- beskjed direkte via appen uten internettpakke.

HOLD KONTAKTEN MED HVERANDRE

MSC for Me, Zoe | MSC Cruises

OVERNATTING

Fra romslige suiter til grupper av tilstøtende lugarer – du kommer til å elske designerinteriøret og den fantastiske komforten.