EARLY BOOKING

Bestill cruise for sommeren 2024, vinteren 2024 – 2025 og sommeren 2025!

Jo før, jo bedre! Gjør drømmene dine til virkelighet ved å planlegge din kommende cruiseferie med MSC Cruises og få fordeler ved å bestille tidlig.

Sikre deg de beste lugarene, velg de datoene i året som er perfekte for deg. Utforsk en rekke ruter som tar deg til fantastiske destinasjoner rundt om i verden, inkludert Middelhavet, Karibia, Antillene og Nord-Europa, og benytt anledningen til å velge din favorittlugar på reisen.

Ved å bestille tidlig har du god tid til å skreddersy cruiset ditt slik at det blir akkurat slik du ønsker. Velg mellom et bredt utvalg av spennende utflukter, bestill din plass i spesialrestaurantene om bord og skjem deg bort i MSC Aurea Spa der du kan velge blant alle spa- og skjønnhetsbehandlingene på programmet.

Gi deg selv noe å se frem til kommende sommer eller vinter; bestill ditt cruise i dag!

Bestill nå

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.