SOMMERCRUISE 2021

Planlegg en trygg ferie 
 

La deg inspirere av våre fantastiske cruiseruter og tilbring din neste sommerferie til havs!*

Utforsk Middelhavet og oppdag underverkene i Italia, Malta, Spania og Frankrike med MSC Grandiosa (allerede til sjøs), MSC Seaside (fra 1. mai) og vårt nyeste skip, MSC Seashore (fra 1. august). Eller ta en pause på de vakre greske øyene, i Kroatia og i Montenegro med MSC Orchestra (fra 5. juni), MSC Splendida (fra 12. juni) og MSC Magnifica (fra 20. juni). 

I Nord-Europa kan du reise med MSC Seaview, avreise fra Kiel (fra 19. juni).

Men det er ikke alt: nydelige lugarer, utmerket mat, show i Broadway-stil, underholdning for barn, svømmebassenger, et fullt utstyrt treningsstudio og skjønnhetsbehandlinger på MSC Aurea Spa – dette og mye mer venter på deg om bord. 

Vårt Cruise with Confidence-program gjør det enkelt å booke om inntil 15 dager før avreise. Dessuten har vi forbedret rutinene våre for at du skal nyte godt av svært omfattende helse- og sikkerhetstiltak.

I tillegg har vi laget en MSC Covid Protection Plan (CPP) som vil gi deg et godt smittevern før, under og etter cruisereisen. CPP inkluderer avbestilling og medisinske og medisinskrelaterte transportkostnader. Det gjør at du kan nyte en velfortjent ferie med fred i sinnet. 

De nærmeste ukene vil vi jobbe hardt for å utvide tilbudet på enkelte av rutene og dessuten legge til flere skip, flere havner og nye destinasjoner. Ta gjerne en titt på nettstedet vårt med jevne mellomrom for å få med deg de siste oppdateringene. Vi ser virkelig frem til at du reiser på cruise med oss. 

* Cruisene i slutten av juni 2021 er bare tilgjengelige for gjester som bor i Schengen-landene (Belgia, Tsjekkia, Danmark, Tyskland, Estland, Hellas, Spania, Frankrike, Island, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Ungarn, Malta, Nederland, Norge, Østerrike, Polen, Portugal, Slovenia, Slovakia, Finland, Sverige og Sveits) og i Bulgaria, Kroatia og Romania. For å sikre alle en trygg og trivelig cruisereise tilpasser MSC Cruises bookingbetingelsene og helse- og sikkerhetstiltakene sine.
Vær oppmerksom på at du bare kan gå i land under et cruise ved å delta på en av MSC Cruises' ekskursjoner.

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.