Book tid hos en MSC konsulent

SUMMER SALE

Kampanjeperiode: 1/5 - 31/8 2023

Spar opptil 2 000,- per lugar på sommercruise!

 

Nyt en rimelig cruiseferie i Karibia, Middelhavet, Nord-Europa og Nord-Amerika om bord på et av MSC Cruises moderne cruiseskip!

 

Opplev god mat, fantastiske lugarer, underholdning i verdensklasse, familieaktiviteter og fantastiske destinasjoner.

 

For å løfte cruiseopplevelsen til et nytt nivå anbefaler vi at du legger til en drikkepakke i bestillingen for kun 230 kr/natt!

 

Ikke vent for lenge, antall lugarer er begrenset. Sikre din sommerferie med MSC Cruises i dag!

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.