help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent

All INCLUSIVE PLUS
VINTER 2023-2024

Kampanjeperiode: 2/10 – 15/12 2023

Bestill vinterens rimeligste ferie. I vår nye All Inclusive Plus-kampanje inkluderer vi nå drikkepakken Easy Plus. Med Easy Plus får du mer variasjon, alt øl er inkludert, mange cocktails, vin på glass og alkoholfrie alternativer. Du kan også bruke Easy Plus-pakken i spesialrestaurantene våre om bord. Les mer om Easy Plus-pakken HER.

 

Vinteren 2023/2024 tilbyr vi solsikre reiser til Karibia, Antillene, Emiratene. For de som ikke ønsker å reise langt, har vi også herlige cruise i Middelhavet og Nord-Europa.

 

Det eneste som gjenstår er spørsmålet;

 

Hvor vil du reise?

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.