CRUISETILBUD FOR UNGE VOKSNE: OPP TIL 15 % RABATT

Bestill online med vår Young & Young-spesialpris og spar opptil 15 % på alle cruise*.

Uansett om dagen starter om natten eller om morgenen, kan du og vennene dine på et MSC-cruise legge ut på en cruiseferie fylt med moro og oppdagelser.

La rytmen fra festene og diskotekene om bord trollbinde deg hver kveld. Drikk en cocktail i en av de mange barene våre, nyt spektakulære show, nyt deilig mat når som helst eller prøv lykken i kasinoet. Hvis du vil lade batteriene i løpet av dagen, kan du slappe av og slikke sol i bassengene våre, ha det gøy i badelandene og delta i sportsaktivitetene våre.

Hvis du er ivrig etter å utforske pulserende reisemål og idylliske strender som Ibiza, Mykonos, Miami og MSC Ocean Cay, vår eksklusive private øy på Bahamas, fortsetter eventyret på land.

Bestill på nettet ved å velge reisemål og reisedatoer. Prisene nedenfor er allerede rabatterte.

 

*For å være kvalifisert for Young & Young-rabatten må du og vennene eller partneren din (som deler samme lugar) være mellom 18 og 29 år (fødselsdato kreves ved bestilling på nettet).

Bestillingsvilkår

*Prisene er per person. Prisene som vises, inkluderer allerede rabatten. Rabatten er 10 % rabatt på lugarene Inside, Outside with Partial View og Ocean View og 15 % rabatt på lugarene Balcony, Suite og MSC Yacht Club Suites. Rabatten gjelder kun for gjester mellom 18 og 29 år som deler samme lugar.  For trippel- og firedobbeltlugarer gjelder rabatten kun for de to første gjestene. Rabatten er basert på den ordinære billettprisen.  Ikke gyldig på familielugarer. Rabatten gjelder ikke på MSC World Cruises reiseruter. Rabatten kan ikke kombineres med MSC Voyages Selection-reiseruter. Rabatten gjelder med forbehold om tilgjengelighet.


For mer informasjon, vennligst les vår  Vilkår og betingelser for bestilling.