Nord-Europa opptil 25% rabatt
Summer Sale 2021

Gi deg selv noe å se fram til neste sommer, MSC Cruises har nå Summer Sale på cruise i Nord-Europa under sommeren 2021, opptil 25% rabatt!
Du trenger ikke reise langt for å oppleve flere fantastiske destinasjoner på en ferie, bare ta toget til København og hopp på skipet.


Velg mellom MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Preziosa, MSC Splendida eller vårt nye flaggskip MSC Virtuosa og oppdage spennende steder slik de norske fjordene, Nordkapp, de baltiska hovedstedene, de britiske øyer, Island eller den pompøse St. Petersburg.


Kampanjen gjelder fra avreisehavnene: København, Southampton, Warnemünde, Hamburg och Kiel

Bestill innen 31/8 og få opptil 25% rabatt!


Vi ses om bord.

 

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.