Excursions, Explorer Package | MSC Cruises

EXCURSIONS EXPLORER-PAKKE

 

En av fordelene med å dra på cruise er muligheten til å oppleve fantastiske reisemål med komfort og stil. I hver havn kan du bli med på utflukter til de mest fascinerende steder og få minner for livet sammen med våre erfarne medarbeidere. Hvorfor ikke benytte deg av vår Excursions Explorer-pakke og få mest mulig ut av tiden i land? Pakken inneholder tre av de beste tilgjengelige utfluktene* på hvert cruise til en svært gunstig pris. Vær oppmerksom på at dette er et begrenset tilbud som kun gjelder utvalgte avganger.**.

*Excursions Explorer-pakken kan ikke endres eller refunderes. Dersom én eller flere utflukter blir kansellert av MSC Cruises, gjelder ikke tilbudet for andre utflukter enn dem som er inkludert i pakken.

**Excursions Explorer-pakken gjelder utvalgte avganger til følgende destinasjoner: Middelhavet, Nord-Europa, MSC Grand Voyages, Abu Dhabi, Dubai og Oman, Karibia, Cuba og Antillene, Sør-Amerika.

Excursions, Explorer Package | MSC Cruises

Se eksempel på Excursions Explorer-pakke under:

Excursions, Explorer Packages | MSC Cruises

For alle destinasjoner betyr «barn» passasjerer mellom 2 og 13 år, mens «voksen» betyr passasjerer fra 14 år og oppover.

Excursions, Explorer Package | MSC Cruises
*Prisene som vises er allerede diskontert