Dubai, Abu Dhabi og Qatar

DUBAI CRUISE

Der fortid og fremtid møtes

Denne destinasjonen fascinerer med sin orientalske skjønnhet – turkisblått hav, ørkenens varme nyanser og Sør-Indias unike og strålende fargeprakt. Der det en gang var bare ørken, finner vi i dag verdens høyeste bygninger, fantastiske luksushoteller og dristig arkitektur side om side med historiske palasser og levninger fra araberverdenens rike historie.

 

Selv om India har blitt et moderne land i den senere tid, er det fortsatt et avslappende område å utforske, en del av Asia som aldri slutter å overraske.

 

Unn deg et luksuscruise med MSC og opplev gamle tradisjoner hånd i hånd med moderne nyvinninger. La deg begeistre av den dristige, futuristiske arkitekturen i Abu Dhabi og Dubai i De forente arabiske emirater og utforsk øya Sir Bani Yas island der du kan nyte livet på en tropisk strand og dra på safari i mangroveskogen, ørkenen og de beskyttede områdene i bukta.

 

Opplev fantastiske India – et hint av velduftende kardemomme i teen etter en morgen på stranden i Goa, et glimt av et tempel fra rickshawen. Steder du bør få med deg, er Omanbukta med sitt spektakulære korallrev, Khor Fakkan, Khasab og Muscat, der du kan oppleve den magiske stemningen fra Tusen og én natt.

 

I India venter spennende opplevelser som storbyen Mumbai, med over 16 millioner innbyggere, og den tidligere portugisiske enklaven Goa, som har vært et feriemål siden 1800-tallet. På trods af de seneste årtiers hastige omstilling til et moderne land er indstillingen i Indien stadig en af de mest tilbagelænede i Asien, så du kan roligt gå på opdagelse i fascinerende omgivelser, som vil forbløffe dig gang på gang.

 

Ports