JULCRUISE OG NYTTÅRSCRUISE

Sett seil for julemagi med julecruisetilbud

 
Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

Er du på utkikk etter noe helt fantastisk til julen 2024?

Hvis du er på utkikk etter den perfekte julegaven for å overraske dine kjære, eller hvis du ønsker å planlegge den beste vinterferien sammen med familie eller venner, har du kommet til rett sted. Med våre beste tilbud på julecruise kommer du i julestemning allerede før du har pakket opp gavene under treet! Bestill et julecruise fra 4 til 14 dager, og feir sammen med oss på en oppdagelsesreise til fantastiske steder.

Seil til Nord-Europa og fordyp deg i den sjarmerende atmosfæren på julemarkedene. Slapp av under palmer i Karibia, der gyllen sand og turkisblått vann danner det perfekte bakteppet for en avslappende juleferie. Eller utforsk Middelhavets mest ikoniske byer, der du kan vandre i historiske gater som gløder av blinkende julelys. Drømmer du om et spennende julecruise fylt med oppdagelser? La deg inspirere av våre ruter i Sør-Afrika og Emiratene, eller seil og Sør-Amerika for en juleferie uten sidestykke.

Uansett hvordan du velger å feire jul, vil et MSC-julecruise hjelpe deg og familien din med å skape nye tradisjoner og evige minner blant verdens vakreste steder. Bestill ditt jule- eller nyttårscruise i 2024 og la festlighetene begynne mens du setter kurs for inspirasjon og eventyr på åpent hav.

UNDERHOLDNING PÅ JULECRUISE

 Gjør deg klar for et fantastisk julecruise om bord på skipene våre, der hver dag vil være fylt med juleaktiviteter og underholdning for både voksne og barn!

Fra MSC Cruises' juleshow til nyttårsfest og julekaraoke - det er nok av tilbud å velge mellom. Barna får også en magisk juleferie: De får møte julenissen med ønskelisten sin og mange andre temaaktiviteter som er spesielt tilrettelagt for dem. Den ekte julemagien venter på deg om bord på MSC Cruises.

JULEUNDERHOLDNING FOR VOKSNE

MasterChef juleutgave: Verdens mest berømte kokketalentshow går om bord på MSCs julecruise! Aktivitetens styrke er at opplevelsen strekker seg utover cruiset; den heldige vinneren av den endelige premien får muligheten til å delta i castingen av TV-programmet og bli den nye stjernen i MasterChef!

Julekaraoke: Forbløff vennene dine og de andre gjestene med julehits slik du aldri har hørt dem før.

MSC Christmas Show: et fantastisk juleshow inspirert av julestemningen og spesielt designet for denne ikoniske høytiden vil glede deg.

New Year's Eve Party: en fantastisk temakveld med kostymer, kulisser og dekorasjoner, og under en haug med konfetti gjengitt av en konfettikanon der det er mulig. Arrangementet vil finne sted i alle salonger, og glem ikke nedtellingen som vises på ledskjermer og takkuppel om bord, etterfulgt av årets viktigste skål!

JULEUNDERHOLDNING FOR VOKSNE

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

CHRISTMAS ENTERTAINMENT ACTIVITIES FOR KIDS AND FAMILY

 Santa's extravaganza: Gå ikke glipp av årets største MSC Cruises-arrangement, for alle barn og foreldre om bord vil nissen personlig komme med en gave til hvert barn om bord fra 0 til 11 år. Mer enn 15 000 gaver vil bli delt ut over hele flåten, blant annet Lego, Chicco, brettspill, bærekraftige leker og offisielle MSC-varer, for et uforglemmelig julecruise.

Film med nissen: en spesiell og unik MSC Cruises-original kortfilm dedikert til nissens ankomst om bord (som en del av "Santa's Extravaganza").

Doremix Xmas: barne- og familiedisko med de 5 beste julesangene på hitlisten, alle valgt av barna selv.

MSC Kids Xmas Parade: Gå ikke glipp av vår originale juleparade med Doremi, Lego Sailor og alle barna våre.

Vintereventyrland (Doremi Village): Doremi & Lego Sailor-landsby med leker, linedance og masse julemagi.

CHRISTMAS ENTERTAINMENT ACTIVITIES FOR KIDS AND FAMILY

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

OPPDAG ALLE JULE-OG NYTTÅRSCRUISE

Vilkår og betingelser

For generelle bestillingsvilkår, inkluderte tjenester, avbestillingsgebyrer og annen informasjon, vennligst les her.