help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent

VINTERCRUISE

Hvor vil havet ta deg i vinter? La deg inspirere av våre rimelige vintercruise!

Winter cruises | MSC Cruises

Vinteren kan være alt du ønsker deg med MSC Cruises.

Legg ut på en spennende vinterferie og nyt en sesong med eventyr, spenning og oppdagelser! For dine vintercruise i 2024 og 2025 kan du velge mellom over 150 destinasjoner i 70 land om bord på 22 fantastiske skip.

 

MSC Cruises vinterruter kan dekke alle dine tidsbehov. Velg den perfekte løsningen for deg, fra minicruise på 3 eller 4 netter, til klassiske reiseruter på 7 netter opp til 10 eller 11 netters ruter.

 

Ønsker du å nyte MSC Cruises komfort enda lenger? Velg mellom lange vintercruise på 23, 24 eller 27 netter eller til og med lengre eventyr som inkluderer det fenomenale World Cruise på 120 netter.

 

Drømmer du om det ultimate jule- eller nyttårscruiset? Slutt å fantasere, vinterferien er bare et klikk unna! 

 

Det er så mange valg for din neste vinterferie! Fra et mektig tropisk cruise rundt Karibia og Sør-Amerika eller Emiratene, Qatar og Oman.

 

Leter du etter enda mer dristige reisemål? Oppdag Sør-Amerika eller Asia! Hvis du vil unne deg et cruise nærmere hjemmet, kan du oppdage Middelhavet og Nord-Europa i en atmosfære du aldri vil glemme!

 

Seil komfortabelt på MSC Cruises' skipsflåte, inkludert de nyeste MSC Euribia, MSC World Europa og MSC Seascape! Rimelige pakker som Fly & Cruise og Stay & Cruise er også tilgjengelig. Bestill ditt vintercruise nå og få varige minner!

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.