VINTERCRUISE 2022-2023

 BESTILL OG CRUISE MED GOD SAMVITTIGHET
Helse- og sikkerhetstiltak tilpasses utviklingen av pandemien og kan endres.

STIKK FRA DEN GRÅ VINTEREN OG VELG EN FERIE PÅ ET UFORGLEMMELIG MSC CRUISE I STEDET FOR
Du kan velge mellom et stort utvalg av cruise og besøke noen av de mest ettertraktede destinasjonene denne vinteren om bord på et av MSC Cruises sine skip.

Vinteren 2022/2023 lanserer MSC Cruises to nye skip.
MSC World Europa, som tilhører den splitter nye skipsklassen World-class vil cruise i Emiratene og er fremtidens cruiseopplevelse. MSC Seascape, det andre Seaside-EVO-klasse skipet, vil berike vårt allerede innholdsrike tilbud i Karibia.

Opplev skjønnheten i Middelhavet og utforsk Italia, Frankrike, Spania, Malta, Marokko, Hellas og Israel.
Bli bergtatt av Nord-Europa og de fascinerende byene og den rike kulturen.
Nyt varmen fra tropiske breddegrader om bord på et cruise i Karibia med et besøk på vår eksklusive private øy Ocean cay MSC Marine Reserve.
Omfavn Sør-Amerikansk kultur og utforsk de vakreste destinasjonene i Brasil, Argentina og Uruguay.
Legg ut på et fantastisk eventyr fra Sør-Afrika, cruise fra Cape Town til Namibia eller fra Durban til Mosambik.
Du kan også oppleve ørkenlandskap og fantastiske bygninger i Dubai, Abu Dhabi og Qatar, og dykke ned i det turkise vannet i Saudi-Arabia og Rødehavet.

For å sikre et trygt og stressfritt vintercruise kan du også benytte deg av vårt Cruise with Confidence-program.

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.