Winter Sale Antillene
OPP TIL 3,000.- RABATT PER PERSON

Rimelige Fly&Cruise-pakker
Flykt fra vinteren med MSC Seaside og opplev vårt fineste cruise i det sørlige Karibien.

 

Svøm med skilpadder i det asurblå vannet utenfor Barbados, utforsk den dominikanske regnskogen, eller oppdag Grenadas krydderrike mat, de kreolske skikkene i St. Lucia og mer. I løpet av dette 14-netters cruiset besøker du 10 paradisøyer på en ferie.

 

Vår Fly & Cruise-pakke inkluderer fly t/r, transfer og cruise. Bestill nå for en sømløs opplevelse og se frem til en flott ferie i Antillene.

 

Bestill ditt cruise med opp til 3,000,- i rabatt pr person. Våre priser tåler å sammenlignes!

 

Legg til en rabattert Easy drikkepakke for bare 200,- pr natt til cruiset ditt og nyt en All Inclusive-opplevelse.
Ordinær pris for Easy drikkepakke er 340,- pr natt - Spar 1,960,- per person på et 14-netters cruise.

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.
help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent