help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent

Winter Deal 2023/2024

Kampanjeperiode: 1/6 - 30/9 2023

Spar opptil 25 % på vintercruise!

 

Nyt et cruise i vinter og besøk reisemålene du alltid har drømt om å besøke, som Karibia, Antillene, Bermuda, Nord-Amerika, Emiratene, Rødehavet, Middelhavet og Nord-Europa.

 

Gå ikke glipp av våre nyeste skip MSC Euribia, MSC World Europa og MSC Seascape.

 

For å løfte cruiseopplevelsen til et nytt nivå anbefaler vi at du legger til en rabattert drikkepakke til kun 230 kr/natt!

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.