Et cruise som er verdt å dele

Ta med deg kjæresten, en venn eller et familiemedlem og få 50 % rabatt på reisekameratens cruisepris nå i vinter. Kryss av for drømmedestinasjoner på listen i solrike Karibien, Middelhavet, USA, Canada eller Dubai. Fyll på med etterlengtede D-vitaminer og del morsomme og spennende opplevelser på cruise med oss!

Karibien er et av de vakreste og mest fascinerende stedene i verden, og i vinter kan du velge blant flere fantastiske skip og ruter. Tar du cruise fra Miami får du oppleve vår nye paradisøy på Bahamas – Ocean Cay MSC Marine Reserve. Øya er omkranset av hvite sandstrender og byr på flere spennende utflukter og opplevelser. Du får også sjansen til å utforske Mellom-Amerika, Grand Cayman Island og Jamaica.

Foretrekker du øyhopping og cruise i Antillene, kan vi tilby to fantastiske ruter med MSC Splendida, en 7–netters cruise eller 14–netters cruise der fly og transfer er inkludert. 

Dubai er vertskap for Expo 2020 i oktober 2020. Velg MSC Lirica – billetter og transport til EXPO 2020 Dubai er inkludert i cruiset eller velg MSC Seaview og kjøp til en offisiell EXPO 2020 Dubai-pakke.

Middelhavet er en fantastisk destinasjon om vinteren, med behagelig, mildt klima, få turister og rimelig prisnivå! Vårt splitter nye skip MSC Virtuosa vil ta deg rundt i vestlige Middelhavet til blant annet Marseille, Barcelona og Roma. Skipet som barn kommer til å elske med sine seks unike legolugarer.

Bestill ditt vintercruise senest 13 mai!

Bestillingsvilkår

Kampanjen gjelder nye bestillinger på utvalgte cruise med avreise fra følgende havner: Miami, New York, Fort-de-France, Point a Pietre, Barcelona, Genova, Roma (Civitavecchia), Marseille, Dubai, Abu Dhabi.
Med skipene: MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Seaview, MSC Poesia, MSC Virtuosa, MSC Magnifica, MSC Splendida
Bestillingsperioden er til og med 13/05/2020. Kampanjen gjelder ikke MSC Yacht Club og fly.


Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.