OPPTIL 20% RABATT
Vinter 2022/2023

Kampanjeperiode: 1/6 – 24/8 2022

Bestill ditt kommende vintercruise i dag og få opptil 20% rabatt!

 

Opplev luksusen med et All Inclusive-cruise i Emiratene på vårt nye utrolige skip MSC World Europa, øyhopping mellom paradisøyer på Antillene med MSC Seaside eller besøk vår private øy Ocean Cay i Karibia, der vårt nye skip MSC Seascape cruiser.

 

Easy drikkepakke
Med drikkepakke kan du nyte et All Inclusive-cruise. Drikkepakken inkluderer fatøl, husets viner per glass og klassiske cocktails. Det er selvfølgelig alkoholfrie pakker også. 
Les mer om Easy-drikkepakken HER.

 

Fly & Cruise

Vi tilbyr også rimelige fly- og cruisepakker når du bestiller et cruise med MSC Seaside. Denne pakken er kun tilgjengelig under 14-netters cruise med avreise fra Fort-de-France. Bestill dette for en sømløs opplevelse der cruiset, fly og transport flyplass - skip tur-retur er inkludert i prisen.

 

For å sikre et trygt og stressfritt vintercruise, vil du også nyte godt av vårt Cruise with Confidence-program.

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.