MIDDELHAVET VINTERSPESIAL
Opp til 3 500,- /rabatt per person

Kampanjeperiode: 2/9 – 24/10 2021

Bli med MSC Grandiosa eller MSC Fantasia på et 7-netters cruise i Middelhavet i vinter.


MSC Fantasia tilbyr en herlig rute med besøk i Barcelona og Palma de Mallorca i Spania, franske Marseille og Genova, La Spezia og Napoli i Italia.


Med MSC Grandiosa kan du besøke Barcelona, Marseille, Genova, Civitavecchia/Roma, Palermo og Valletta. Utforsk Middelhavets perler om bord på dette toppmoderne fartøyet som er en opplevelse i seg selv.


Benytt dere av  tilbudet og book et utrolig prisverdig cruise i dag! 


Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. 


For å garantere den beste mulige helse- og sikkerhetstsstandard om bord, kommer gjester som vil gå i land kun  ha mulighet til det gjennom å delta i en av MSC Cruises arrangerte utflukter. For å sikkerhetsstille en sikker og hyggelig seiling tilpasser MSC Cruises sine bestillingsvilkår. Omfattende helse- og sikkerhetsrutiner har blitt gjennomført for å gi en ny og enda tryggere om bord opplevelse.
 
For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap.

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.