ALL INCLUSIVE
SOMMER 2022

Kampanjeperiode: 1/3 – 28/6 2022
 

NEDSATTE PRISER!
Opp til 6 000,- /lugar i rabatt

 

Opplev luksusen ved et All Inclusive-cruise i sommer, i denne rimelige kampanjen er Easy-drikkepakken inkludert verdt 2380 / p.p *.

 

Frokost, lunsj og middag er også inkludert i bufféen og hovedrestaurantene. Velg mellom Karibia, Nord-Europa og det vestlige og østlige Middelhavet!

 

Bestill en rimelig ferie i sommer, våre priser tåler å sammenlignes!

 

*Verdien beregnes på et 7-netters cruise.

Les mer om Easy-drikkepakken.

 

Du kan bestille trygt takket være vår bransjeledende helse- og sikkerhetsprotokoll
Hvis du vil eller trenger å ombestille cruiset ditt, kan du gjøre det med våre fleksible bestillingsbetingelser opptil 15 dager før avreise, og opptil 21 dager før avreise hvis du også har bestilte flyreiser via MSC Cruises. Les mer om innreisekrav, vaksiner og regler for utflukter for hver destinasjon HER.

 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.