ALL INCLUSIVE
ØSTRE MIDDELHAVET SOMMER 2022

Kampanjeperiode: 1/3 – 28/6 2022
 

Våre skip i det østlige Middelhavet er litt mindre og mer intime enn de som cruiser i det vestlige Middelhavet. 

 

Med avreise fra Pireus/Athen, kan du følge MSC Lirica til Kusadasi i Tyrkia, Haifa i Israel, Limassol på Kypros og greske perler som Rhodos og Santorini

 

MSC Armonia tilbyr også avganger fra Pireus/Athen og tar deg til Split, Venezia, Brindisi i Sør-Italia og Mykonos.

 

MSC Fantasia cruiser fra Trieste/Venezia til Ancona og Bari i Italia, Korfu i Hellas, Kotor i Montenegro og Dubrovnik i Kroatia.

 

Andre fartøy i det østlige Middelhavet er MSC Musica og MSC Sinfonia.

 

Bestill en rimelig ferie neste sommer, våre priser tåler å sammenlignes!

 

Les mer om Easy-drikkepakken.

Du kan bestille trygt takket være vår bransjeledende helse- og sikkerhetsprotokoll
Hvis du vil eller trenger å ombestille cruiset ditt, kan du gjøre det med våre fleksible bestillingsbetingelser opptil 15 dager før avreise, og opptil 21 dager før avreise hvis du også bestilte flyreiser via MSC Cruises.
Les mer om innreisekrav, vaksiner og regler for utflukter for hver destinasjon HER.

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.