ALL INCLUSIVE
NORD-EUROPA SOMMER 2022

 Kampanjeperiode: 1/3 – 28/6 2022

 

Våre cruise i Nord-Europa tilbyr gode valg. Med MSC Grandiosa og MSC Poesia kan du bestille cruise som går fra København til de mektige og populære norske fjordene eller cruise i Østersjøen.

 

Andre destinasjoner å oppdage i Nord-Europa er de britiske øyene, Island og Grønland.

 

Bestill en rimelig ferie neste sommer, våre priser tåler å sammenlignes!

 


Du kan bestille trygt takket være vår bransjeledende helse- og sikkerhetsprotokoll
Hvis du vil eller trenger å ombestille cruiset ditt, kan du gjøre det med våre fleksible bestillingsbetingelser opptil 15 dager før avreise, og opptil 21 dager før avreise hvis du også bestilte flyreiser via MSC Cruises.
Les mer om innreisekrav, vaksiner og regler for utflukter for hver destinasjon HER.

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.