SUMMER DEAL
Opp til 5 000,- /rabatt per person

Kampanjeperiode: 26/11 2021 – 28/2 2022

Spar mye på kommende sommers cruise allerede i dag.

På et cruise med MSC Cruises får du oppleve mer enn på en vanlig charterferie. Bli overrasket over komforten våre nye skip tilbyr og luksusen ved å bo på en flytende resort. Oppdag
alle de fantastiske destinasjonene vi besøker og skjem deg selv bort med den gode maten og drikken du får i restaurantene og barene om bord.

 

Du kan booke cruise med trygghet takket være vår bransjeledende helse- og sikkerhetsprotokoll.
Skulle du ville eller måtte booke om ditt cruise kan du gjøre dette med våre fleksible bookingvilkår opp til 15 dager før avreise, og opp til 21 dagar før avreise om du også har booket fly via MSC Cruises.
Les mer om innreisekrav, vaksine og regler for utflukter for respektive destinasjon før du booker ditt cruise HER.


Book en prisverdig ferie kommende sommer.  Våre priser tåler og sammenlignes!


Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.