HØSTCRUISE

Det østlige Middelhavet
Kampanjeperiode: 01.07.–24.10.2021

 

Et cruise i det østlige Middelhavet er en fantastisk opplevelse – skipene tar deg med til flere drømmedestinasjoner på én og samme reise.

MSC Splendida tilbyr avganger fra Trieste og seiler deretter til Ancona og Bari i Italia, den greske øya Korfu og til slutt to kroatiske perler, nemlig Split og Dubrovnik. Dette må du ikke gå glipp av!

 

MSC Orchestra og MSC Magnifica seiler ut fra fantastiske Venezia og tar deg med til Kroatia, Hellas og Sør-Italia, en drømmeferie du sent vil glemme.

 

For å garantere den beste mulige helse- og sikkerhetstsstandard om bord, kommer gjester som vil gå i land kun  ha mulighet til det gjennom å delta i en av MSC Cruises arrangerte utflukter. For å sikkerhetsstille en sikker og hyggelig seiling tilpasser MSC Cruises sine bestillingsvilkår. Omfattende helse- og sikkerhetsrutiner har blitt gjennomført for å gi en ny og enda tryggere om bord opplevelse.

 

For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.