HØSTCRUISE

Det vestlige Middelhavet
Kampanjeperiode: 01.07.–06.11.2021
 

I det vestlige Middelhavet seiler tre av våre mest spektakulære skip, nemlig MSC Grandiosa, MSC Seaside og splitter nye MSC Seashore.

 

MSC Seashore, det lengste skipet i flåten vår byr på massevis av uteområder hvor du kan nyte en forfriskende drink i en av de 20 barene etter en deilig dag i solen.

 

MSC Seaside seiler til de italienske byene Genova, Civitavecchia/Roma, Taranto og Siracusa, samt til franske Marseille. I Taranto kan du nyte livet på en privat strand som er bare for MSC Seasides gjester.

 

MSC Grandiosa som er det største skipet i vår flåte besøker Barcelona, Genoa, Civitavecchia, Napoli, Palermo og Maltas hovedstad Valletta.

 

 

For å garantere den beste mulige helse- og sikkerhetstsstandard om bord, kommer gjester som vil gå i land kun  ha mulighet til det gjennom å delta i en av MSC Cruises arrangerte utflukter. For å sikkerhetsstille en sikker og hyggelig seiling tilpasser MSC Cruises sine bestillingsvilkår. Omfattende helse- og sikkerhetsrutiner har blitt gjennomført for å gi en ny og enda tryggere om bord opplevelse.

 

For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.