SUMMER SALE

Det vestlige Middelhavet
Kampanjeperiode: 01.07.–06.11.2021
 

I det vestlige Middelhavet seiler tre av våre mest spektakulære skip, nemlig MSC Grandiosa, MSC Seaside og splitter nye MSC Seashore.

 

MSC Seashore legger ut på sin jomfrutur 8. august, og du kommer garantert ikke til å bli skuffet. Det lengste skipet i flåten vår byr på massevis av uteområder hvor du kan nyte en forfriskende drink i en av de 20 barene etter en deilig dag i solen.

 

MSC Seaside seiler til de italienske byene Genova, Civitavecchia/Roma, Taranto og Siracusa, samt til franske Marseille. I Taranto kan du nyte livet på en privat strand som er bare for MSC Seasides gjester.

 

MSC Grandiosa besøker endelig Barcelona igjen, og i tillegg Genova, Civitavecchia, Napoli, Palermo og Maltas hovedstad Valletta.

 

 

For å garantere den beste mulige helse- og sikkerhetstsstandard om bord, kommer gjester som vil gå i land kun  ha mulighet til det gjennom å delta i en av MSC Cruises arrangerte utflukter. For å sikkerhetsstille en sikker og hyggelig seiling tilpasser MSC Cruises sine bestillingsvilkår. Omfattende helse- og sikkerhetsrutiner har blitt gjennomført for å gi en ny og enda tryggere om bord opplevelse.

 

For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap