help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent

Nord-Europa Sommer 2023

OPP TIL 20% RABATT

SOMMER 2023

Kommende sommer tilbyr MSC Cruises et omfattende program i Nord-Europa, og booker du senest 31. januar 2023 får du i tillegg opp til 20% rabatt.

For første gang tilbyr vi nå cruise med avreise fra Oslo!
Bli med MSC Poesia til fine destinasjoner i Østersjøen som Stockholm, Visby, Gdynia, Riga og Klaipeda.

Med avreise fra København kan du reise på cruise med vårt nyeste flaggskip MSC Euribia som har premiere i juni 2023. MSC Cruises er opptatt av miljø og bærekraft, og dette miljøvennlige skipet som drives av LNG vil besøke Norges fjorder på flere herlige 7-netters cruise til sommeren.

Utover det ovennevnte besøker våre moderne skip også de britiske øyer, Island og Grønland.

Det har aldri vært bedre grunner til å teste ut et cruise enn nå, så book en prisverdig ferie kommende sommer!

Legg til en rabattert Easy drikkepakke for kun 200,- pr natt til ditt cruise og nyt All Inclusive-opplevelsen.

Ordinær pris på drikkepakken Easy er 340,- pr natt - Spar 980,- pr person på et 7-netters cruise!

Bestillningsvillkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.