New York Flash Sale

Kampanjeperiode: 21/4 – 28/4 2023

 

Spar inntil 3.000,- per lugar!

New York City | MSC Cruises

New York, New York!

Med MSC Cruises Flash Sale kan du gjøre et kupp på et cruise med MSC Meraviglia med avgang fra New York i 2023.

 

Cruise til Karibia med anløpshavner inkludert Port Canaveral i Florida, Bahamas, MSC Cruises' private paradisøy Ocean Cay MSC Marine Reserve.

 

Opplev fantastiske Bermuda med tre dager på King's Wharf, hvor du kan utforske Bermudas skjulte skatter i all sin skjønnhet.

 

Reis med MSC Meraviglia langs østkysten av Nord-Amerika og besøk kule byer og landskap i Canada og USA.

 

Finn det perfekte cruiset for deg nedenfor og bestill innen 28. april!

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.