Cruise i Arktis

Ilulissat , Greenland - Arctic cruise | MSC Cruises

Fra vikingenes dristige bragder til moderne polarekspedisjoners ruter til polarsirkelen, der de navigerer gjennom isbreer med intense blå nyanser. La eventyrlysten løpe løpsk på et arktisk cruise, og la deg forundre over den utemmede skjønnheten i isdekket landskap og den storslåtte, uberørte naturen.

Fra vulkanske Island med geysirer og storslåtte klipper til Grønlands islandskap med imponerende isvegger og inuittlandsbyer. Et cruise til Polarsirkelen er også en reise til de nordligste delene av Norge, blant fantastiske fjorder, mystiske skoger og staselige fjell opp til Nordkapp.

La oppdageren i deg våkne til live med et arktisk cruise, og opplev en unik reise blant islandskap, majestetiske fjorder og horisonter du sent vil glemme.

Cruise til Island og Grønland i juni 2024

Nærm deg polarsirkelen med MSC Cruises! Hver sommer kan du oppleve Island og Grønland på en tur du ikke må gå glipp av. I juli kan du reise fra Warnemünde eller København på en storslått 21-netters tur om bord på MSC Poesia og kaste deg ut i det nordlige Arktis på et magisk cruise rundt Island, Grønland, Danmark og Orknøyene.

Iceland, Arctic cruises | MSC Cruises
Greenland, Nuuk - Arctic cruises | MSC Cruises
Iceland, Arctic cruises | MSC Cruises

ISLAND OG ORKNEYØYENE

MSC Poesia runder Island og seiler mot Akureyri og Isafjordur med overnatting i Reykjavik. Dette Island-cruiset gir deg muligheten til å besøke øyas kompromissløse vulkanske miljøer og magiske fossefall. Se lundefugler og fjellrev, eller oppdag gamle vikingsamfunn og moderne økolandsbyer. Når du forlater Island, lar du deg fascinere av de trollbindende Orknøyene i Skottland, der du kan fordype deg i det ville miljøet i et land som kombinerer historiske hendelser med legendariske fortellinger av norrøn opprinnelse.

 

Greenland, Arctic cruises | MSC Cruises
Greenland, Arctic cruises | MSC Cruises
Prince Christian Sound, Greenland - Arctic cruises | MSC Cruises

GRØNLAND

Etter å ha passert granittklippene i Prins Christians Sund venter snødekte landskap på Grønland. Opplev den uberørte stillheten på denne utrolige øya under Grønlandscruiset til Nuuk, Ilulissat og Qaqortoq. Med en overnatting i Ilulissat kommer du til Serermiut-fjellene og den frosne fjorden Kangia. Oppdag fossefall og høye fjell til fots eller med helikopter, mens du soler deg i det subtile lyset fra opptil 20 timer sollys per dag.

 

Bestill nå

I juni kan du unne deg en minneverdig ferie ved å benytte deg av de beste tilbudene på arktiske cruise med MSC Cruises.

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften er en obligatorisk del av totalprisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.