Påsketilbud

Du har nettopp funnet det beste egget hittil!
Liker du utsiden? Vent til du ser overraskelsen på innsiden!

 

Midt i denne eksplosjonen av blomster, dufter og farger kan du komme i påskestemning og bestille et uforglemmelig cruise med MSC. Oppdag gleden ved å reise med stil, og skap minner for livet.

 

Bestill et rimelig cruise for å nyte og utforske områder som Middelhavet, Karibia og Antillene, Nord-Europa og enda flere destinasjoner!

Om bord kan du oppleve øyeblikk av ren glede med venner og familie, nyte tjenester som er designet for hele familien og nyte den høyeste komforten på skipene våre!

Sett et ekstra preg på reisen din og bli med på et eventyr utenom det vanlige med MSC Cruises.

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften er en obligatorisk del av totalprisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.