help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent
Cruises from New York | MSC Cruises

ALLE STORE REISEEVENTYR BEGYNNER I NEW YORK

SETT SEIL FRA NEW YORK FOR Å OPPDAGE KARIBIA, BERMUDA, NEW ENGLAND OG CANADA

 

Besøk The Big Apple og cruise deretter fra New York om bord på MSC Meraviglia til det varme Karibia og Bermuda eller til det fascinerende New England og Canada.
MSC vil ta seg av alt, inkludert hotellovernatting, utflukter i The Big Apple og transport til MSC Meraviglia.
Alt du trenger å gjøre er å nyte denne utrolige cruiseopplevelsen du alltid har drømt om.

BO I NEW YORK I 3 DAGER FØR CRUISET

Ikke en liten smak! Din bit av The Big Apple varer opp til 3 dager!

Hvis du planlegger et cruise til Bahamas, Bermuda, Canada og New England, så gjør ferien ekstra spesiell ved å starte med et ekstra 3-netters opphold på et hotell i New York før cruiset!

 

Vi tar oss av alle detaljene, fra hotellbestillingen til transporten til skipet, og vi kan legge til flyreiser som passer til cruisedatoene dine. MSC Cruises ansatte vil til og med være til stede på hotellet for å gi nyttig lokal informasjon og hjelpe deg med å organisere tiden din.

Cruises from New York | MSC Cruises

HOTELL- OG CRUISEPAKKER I NEW YORK

Når du bor på 4-stjerners hotellovernatting, har du en ypperlig mulighet til å slappe av og lade batteriene før du setter seil, så du er klar til å nyte cruiset fullt ut fra det øyeblikket du går om bord. Dessuten gir ditt 3-netters opphold deg god tid til å utforske byen ordentlig, og for å hjelpe deg med å gjøre det med maksimal letthet og total trygghet, er en utflukt på land inkludert i tilbudet vårt.

Nyt New York ved hjelp av vår profesjonelle turguide. Vår inkluderte utflukt vil gi deg muligheten til å besøke noen av byens viktigste steder. Du vil oppleve vibbene i de forskjellige nabolagene og landemerkene på Manhattan, og oppdage de tusen nyansene til The Big Apple.

Sjekk vår FAQ-seksjon for mer informasjon.

VELG DE BESTE CRUISEDESTINASJONENE FRA NEW YORK

Oppdag Bahamas, Bermuda, New England og Canada på våre 6 til 12-netters cruise

KARIBIA

NEW YORK, PORT CANAVERAL (ORLANDO TEMAPARKER), NASSAU - BAHAMAS, OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

 

Avreise fra New York for 7 eller 8-netters cruise til det nydelige Bahamas. Start eventyret i Port Canaveral (Orlando) og ha det gøy i de velkjente Orlando temaparkene før du seiler til Nassau, den fantastiske hovedstaden på Bahamas. Her kan du nyte en dag på vakree solfylte strender, som Cable Beach, Paradise Beach eller den eksklusive Blue Lagoon Island. Forvent kun det beste fra dine opplevelser på Ocean Cay MSC Marine Reserve Island.

Leter du etter en oppslukende opplevelse på Ocean Cay MSC Marine Reserve? Med vår Virtual Tour 360° kan du oppleve våre hvite sandstrender som om du var der!

KARIBIA

Ocean Cay MSC Marine reserve | MSC Cruises

KARIBIA & BERMUDA

NEW YORK, KING'S WHARF – BERMUDA, MIAMI, OCEAN CAY MARINE RESERVE, NASSAU - BAHAMAS

 

I tillegg til det fantastiske Bahamas, kan du også legge til en Bermuda-opplevelse til din herlige cruiseferie. Få det beste ut av Bermuda-cruiset med tre netter på King's Wharf. Besøk byene Hamilton og St. George, en del av UNESCOs verdensarv.

I St. George, besøk King's Square med rådhuset. Nord for byen vil du kunne besøke den uferdige kirken, som minner om skjelettet til en gotisk katedral. Fra St. George kan du også nå besøke Cooper's Island Et område med vill sjarm som åpnet for publikum i 1995, da den amerikanske marinen forlot øya.

KARIBIA & BERMUDA

Ocean Cay MSC Marine reserve | MSC Cruises

BERMUDA

NEW YORK, KING'S WHARF – BERMUDA

 

Sett av sted fra New York på et Bermuda-cruise. Med tre dager på King's Wharf kan du oppdage Bermudas skjulte skatter i all sin skjønnhet. Fra UNESCOs steder i Hamilton og St. George til Cooper's Island og den fantastisk havbunnen, er denne reiseruten ditt beste valg for å oppleve det beste fra Bermuda.

I tillegg kan du med våre utflukter velge å oppdage Bermuda på en unik måte, med kajakk eller Segway.

BERMUDA

Bermuda cruises | MSC Cruises

BESTILL NÅ

FAQ

Utflukter i New York

- Hva inkluderer New York City-utfluktspakken?

Pakken vil inkludere en 5 timers tur på Manhattan fra hotellet som avsluttes ved Brooklyn Cruise Terminal. Denne turen gir en omfattende oversikt over de forskjellige nabolagene og landemerkene på Manhattan, og oppdager Big Apple ved hjelp av vår profesjonelle reiseguide.

Overnatting i New York

- Hvilket hotell vil være inkludert i reservasjonen min?

Pakken din vil inkludere hotell og frokost på ett av følgende hoteller:

 

  • Riu Hotel New York
  • Hotel Riu Plaza Manhattan
  • Hotel Riu Plaza Times Square
  • Park Central Hotel

Bestillingsvilkår

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.