HØSTSPESIAL!

Kampanjeperiode: 21/6 - 31/8 2023

Spar opptil 25 % på langcruise i Middelhavet!

 

Benytt anledningen til å utforske og nyte Middelhavets omfattende matkultur, kulturarv og severdigheter i september, oktober og november, når temperaturene er litt kjøligere og mer behagelige.

For å løfte cruiseopplevelsen til et nytt nivå anbefaler vi at du legger til en rabattert drikkepakke til kun 230,- /natt!

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.