ALL INCLUSIVE-SEILINGER

Spar 1 020,- /p.p* på drikkepakken Easy
Kampanjeperiode: 16/3 – 30/6 2021
Har du lyst til å dra på cruise i sommer?

Akkurat nå kan du spare 1 020,- /p.p på drikkepakken Easy når du bestiller ditt sommercruise i Middelhavet eller Nord-Europa. Med drikkepakken Easy kan du nyte ubegrenset med konsumering av blant annet fatøl, husets vin per glass, mineralvann, juice, cocktails med og uten alkohol samt kaffe. 

Har du ikke behov for drikkepakke kan vi anbefale vår andre kampanje under sommerens seilinger, der vi tilbyr spesialpriser for alle barn, les mer HER.

Din helse og sikkerhet er vår største prioritet. Denne sommeren kommer vi til å implementere vårt forbedrede og omfattende Helse- & Sikkerhetsprotokoll for å sikkerhetsstille at du kan fortsette å nyte din ferie og havet i total trygghet**. Før din seiling kan du også legge til vår COVID Protection Plan*** (CPP) for kun €25 per passasjer per seiling slik at du kan nyte din ferie i ro og fred. Forsikringen dekker spedbarn mellom 0-1 år uten ekstra kostnad.

* Priseksempel refererer til et cruise på 7 netter
**For å garantere den beste mulige helse- og sikkerhetstsstandard om bord, kommer gjester som vil gå i land kun  ha mulighet til det gjennom å delta i en av MSC Cruises arrangerte utflukter. For å sikkerhetsstille en sikker og hyggelig seiling tilpasser MSC Cruises sine bestillingsvilkår. Omfattende helse- og sikkerhetsrutiner har blitt gjennomført for å gi en ny og enda tryggere om bord opplevelse.
***For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.