Hei kjære Finn.no bruker!

Vi er MSC Cruises, verdens største privateide cruiserederi og markedsledende innen cruise i Middelhavet. Vi tilbyr cruise i Middelhavet og i Karibien året rundt i tillegg til mange andre deler av verden. Vårt italienske opphav gjenspeiles i den elegante og luksuriøse komfort som finnes på samtlige av våre 16 toppmoderne skip. 


Når du bestiller et cruise med oss er helpensjon alltid inkludert. Akkurat nå har vi et fantastisk tilbud på alle cruise i sommersesongen der all-inclusive drikkepakke også inkluderes. Hva er bedre enn et cruise med alt inkludert?

 
Våre anbefalte skip og ruter i sommer til deg!
 
MSC Bellissima er vårt aller nyeste tilskudd og byr på en opplevelse om bord utenom det vanlige. Hun tar deg med i vestlige Middelhavet fra Barcelona til blant annet Frankrikes perle Marseille og de vakre strendene på Malta!
 
MSC Magnifica seiler i østlige Middelhavet og lar deg utforske gode måltider, kultur og pulserende byer. Om bord kan du oppleve 5 restauranter som serverer retter fra hele verden og 12 barer med ulike temaer.
 
MSC Seaview er et spektakulært skip som blander innendørs- og utendørsområder på en helt unik måte. Her er det bl.a. en 360° promenade, verdens lengste ziplines til sjøs og en panoramaheis med makeløs utsikt. Bli med MSC Seaview og bli bedre kjent med steder langs den franske og italienske rivieraen.
 
Frister det mer med sol & badeliv i Karibien? Da er MSC Seaside det riktige valget for deg! Skipet er søsterskip med MSC Seaview og har eventyrlige ruter blant hvite sandstrender og turkisblått hav i både vestlige og østlige Karibien med anløp flere kjente steder som Jamaica, Mexico, Bahamas og Puerto Rico.
 
Vil du motta våre spesialtilbud, cruisenyheter og info om arrangementer? 
 
Klikk her for å motta vårt nyhetsbrev!