Våre priser

Priser etter opplevelse

Velg hva du vil oppleve

MSC Cruises tilbyr en cruiseopplevelse som er tilpasset dine behov og ønsker. Velg en av våre mange opplevelsespakker: prisgunstige Bella og Fantastica, som gir deg større fleksibilitet og frihet til å tilpasse reisen, Wellness powered by Technogym med fokus på helse og trening, Aurea med sin SPA-pakke eller MSC Yacht Club for deg som ønsker et ordentlig eksklusivt cruise. Et cruise med MSC har noe for alle.
Priser etter opplevelse
Bella

Bella

Et hyggelig opphold ombord

Opplev et drømmecruise med de som kjenner havet bedre enn noen andre. «Bella»-kategorien lar deg nyte det komfortable livet om bord på et elegant og moderne cruiseskip, til en svært gunstig pris.


Balkong-lugarer, lugarer med havutsikt eller innvendige lugarer

 • Et bredt utvalg av kulinariske opplevelser med friske, ferskt tilberedte delikatesse
 • Ingen mulighet for å velge middagstidspunkt ombord på MSC Meraviglia, MSC Seaside og MSC Seaview
 • Mulighet for å velge middagstidspunkt (avhengig av tilgjengelighet)** på de andre skipen
 • Buffé med opptil 13 forskjellige avdelinger, åpen 20 timer i døgnet
 • Flotte teaterforestillinger
 • Svømmebasseng, trimrom med panoramautsikt, og utendørs sportsaktiviteter
 • Et fullpakket program med daglige aktiviteter
 • Gratis tilgang til 5 forskjellige klubber for barn og tenåringer**
 • Frihet til å endre bestillingsdetaljer, som datoer og navn på passasjere
 • Oppredningstjeneste som gjør sengen din klar hver kveld
 • Tjen MSC Voyagers Club-poeng, og få rabatter og andre fordeler på fremtidige cruisereiser
 • ZOE - Personal Cruise Assistant (MSC Grandiosa & MSC Bellissima)
 • MSC for Me app


* Middagstidspunktene meddeles ombord.
** Ønsket tidspunkt (avhenger av tilgjengelighet) bekreftes ombord.
*** Spesielle arrangementer for barn er ikke inkludert. Kontakt Mini Club for mer informasjon


Last ned oppsummeringsdiagrammet vårt for opplevelsesfordeler for å enkelt sammenligne hva som er inkludert i BELLA, FANTASTICA, WELLNES og AUREA.

Fantastica

Fantastica

Et komfortabelt og minneverdig cruise

Slapp av og nyt et cruise med komfort og fleksibilitet i høysetet. «Fantastica»-kategorien tilbyr alle de samme fordelene som «Bella», i tillegg til en rekke ekstra privilegier.


Super Family-lugarer, innvendige lugarer, havutsikt eller balkonglugarer  

 • Lugarer på de øverste dekk og i de mest beleilige delene av skipet
 • Mulighet for å velge Classic eller Flexi dining* ombord på MSC Meraviglia, MSC Seaside og MSC Seaview
 • Prioritert valg av middagstidspunkt ombord på de andre skipene
 • Tilgang til 24-timers romservice (gratis levering)
 • Tilstøtende Super Family-lugarer, hvis tilgjengelig
 • Pedagogiske aktiviteter og fritidsaktiviteter dedikert til våre yngste reisende f eks Master Chef-kokkekurs for barn, med MSC Cruises-personell  
 • Gjester i balkonglugarer eller suiter ombord på nyoppussede MSC Opera, MSC Lirica, MSC Sinfonia og MSC Armonia kan velge å spise middag i egne restauranter med tidsmessig fleksibel "My Choice Dining
 • Tjen MSC Voyagers Club-poeng, og få rabatter og andre fordeler på fremtidige cruisereiser

Last ned oppsummeringsdiagrammet vårt for opplevelsesfordeler for å enkelt sammenligne hva som er inkludert i BELLA, FANTASTICA, WELLNESS og AUREA.

Aurea

Aurea

Få energien tilbake med All Inclusive-komfort   
Et cruise med fokus på velvære, avkobling og sjelefred. I tillegg til alt som er inkludert i reisekategoriene «Bella» og «Fantastica», tilbyr kategorien «Aurea» en rekke avslappende fordeler for kropp og sjel.


Suiter og lugarer med balkong  

«Aurea»-opplevelsen tilbyr de samme fordelene som «Fantastica»-opplevelsen, i tillegg til en rekke andre privilegier.

 • Prestisjefylte lugarer med utsikt, i baugen på de øvre dekk
 • EASY drikkepakke*
 • Spapakke (bare for voksne) spa-velkomstdrink, en massasje etter eget valg fra spamenyen (60 min)**, spray tan-time, privat velværekonsultasjon og ubegrenset tilgang til spa-området gjennom hele reisen 
 • MSC Gift
 • Eksklusiv tilgang til privat solarium i et reservert område (barn tillatt)
 • Middag i et reservert område av restauranten, med «My Choice Dining» (fleksible spisetider)
 • Prioritert ombordstigning
 • Tjen MSC Voyagers Club-poeng, og få rabatter og andre fordeler på fremtidige cruisereiser
 • MSC for Me Wristband


*Nyt friheten av å kunne slukke tørsten når som helst med et utvalg av husets vin per glass, fatøl (Heineken*), utvalgte brennevinsdrikker og cocktailer, alkoholfrie drinker, brus, juice per glass, mineralvann på flaske og varme drinker (kaffe, espresso, cappuccino, kaffe latte, varm sjokolade og te). Du kan benytte deg av dette tilbudet i alle barer ombord, også i selvbetjeningsbuffeten og i restaurantene, unntatt i spesialrestaurantene. Ølmerket kan variere.


** 2020/2021: 50 min.  


Last ned oppsummeringsdiagrammet vårt for opplevelsesfordeler for å enkelt sammenligne hva som er inkludert i BELLA, FANTASTICA og AUREA.

Fly & Cruise

Fly & Cruise

Fly & Cruise

Med en Fly & Cruise-pakke vil cruiseferien innledes på en god og avslappende måte. Selv om det skulle oppstå forsinkelser eller problemer på utreisen, vil vi hjelpe dere å komme trygt ombord på skipet. Pakken inkluderer også følgende tjenester som vil gjøre reisen til en enda mer behagelig opplevelse.

Tidlig Bestilling

TIDLIG BESTILLING

TIDLIG BESTILLING

Jo tidligere du bestiller, jo mer sparer du! Tidlig bestilling belønner gjester som planlegger ferien sin tidligere, og lar dem spare penger på ordinære priser. Prisene avhenger av tilgjengelighet og er gyldige for et begrenset antall lugarer.

Dagens beste pris

DAGENS BESTE PRIS

DAGENS BESTE PRIS

Hvis du ikke er rask nok til å dra nytte av spesialtilbud ved tidlig bestilling, kan du fortsatt få et godt tilbud takket være den nye dynamiske prisen, «Dagens beste pris».

Denne prisen garanterer deg den beste tilgjengelige prisen på bestillingstidspunktet. Prisen er ikke oppgitt i brosjyren og den kan endres over tid, så du må sjekke på hjemmesiden vår hva gjeldende pris er.

Men ikke vent for lenge – jo nærmere avreisedato, jo større er sjansen for at «Dagens beste pris» nærmer seg ordinær pris.
«Dagens beste pris» er også tilgjengelig på MSC Yacht Club-bestillinger.

Spesialpris for barn

BARN REISER TIL SPESIALPRIS!

Prisen for barn som deler lugar med to fullt betalende *:
Barn 0-11 år pris fra 1 400 kr 
Barn 12-17 år pris fra 2 800 kr


* Forsikring, flybilletter og transfer (der det er påkrevd) er ikke inkludert i tilbudet. Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabatter i lojalitetsprogrammet vårt. Disse kampanjeprisene avhenger av tilgjengelighet, og de gjelder på standardprisene.

BARN REISER TIL SPESIALPRIS!

Spesialpriser

Spesialpriser

Ta en titt og du vil finne en prispakke som både er skreddersydd etter dine behov, og som tilbyr fantastiske besparelser i forhold til ordinær pris.
Fra familier og vennegjenger til pensjonister – vi har løsningen for dere.
Spesialpriser
Young & Young

Young & Young

Hvis du og dine venner eller partner som deler lugar er mellom 18 og 29 år, kvalifiserer dere til en spesiell rabatt på normalprisen per lugar: 10% for innvendig lugar eller lugar med havutsikt og 15% for lugar med balkong eller suite.
Tilbudet gjelder våre standard priser, er avhengig av tilgjengelighet og kan ikke kombineres med andre tilbud f eks MSC Voyagers Club. Rabatten gjelder kun for de første to personer i lugaren.
Tilbudet kan ikke kombineres med MSC Voyages Selection, Family-lugarer eller Grand Tours.
Seniorklubb

Seniorklubb

Skal du dele lugar med en partner eller venn, og begge er over 65 år? Takket være dette veldig gunstige tilbudet kvalifiserer dere til følgende spesialrabatt per lugar: 5% rabatt for innvendig lugar og lugar med havutsikt og 10% rabatt for lugar med balkong eller suite.

I tillegg til denne rabatten får dere som bestiller utvendig lugar eller lugar med balkong en fantastisk velkomstgave bestående av: 

 • En flaske Moët & Chandon-champagne
 • Jordbær dyppet i sjokolade
 • To souvenirglass
 • Invitasjon til en eksklusiv cocktail med kapteinen
Hos MSC Cruises lønner det seg å være senior! Tilbudet gjelder også for MSC Yacht Club på forespørsel, med forbehold om tilgjengelighet.

Tilbudet gjelder våre standard priser, er avhengig av tilgjengelighet og kan ikke kombineres med spesialtilbud eller MSC Voyagers Selection. Rabatten gjelder kun for de første to personer i lugaren. For forespørsler eller bestilling, ring oss eller kontakt din reisebyrå.
Singelpriser

Singelpriser

Hvis du reiser alene, kan du nyte luksusen av å ha en hel lugar for deg selv. Du må betale et tillegg på minimum 80 % av den ordinære cruiseprisen, avhengig av tilgjengelighet.

Dette tilbudet er underlagt spesielle betingelser, så sjekk med reisebyrået ditt for å finne ut hva tillegget er.
Tandem

Tandem

Ekstra lugar med barn under 18 år: Gi barna dine luksusen ved å ha deres egen lugar* til spesialpris. Foreldrene betaler standardpris, mens barna betaler en rabattert pris. Prisene per barn starter fra 2 600.- innvendig (5 200.- per lugar), 3 000.- utvendig (6 000.- per lugar), 3 500.- utvendig med balkong (7 000.- per lugar). For avganger i høysesongen (nyttår, påske, juli, august) kommer det et tillegg i prisen på 450,- per barn og for cruise.** Den andre lugarens kategori og beliggenhet vil bli bekreftet av selskapet. Vi kan ikke garantere at den vil ligge vegg i vegg med den første lugaren, og den kan ha en annen lugarkategori.

Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabatter i lojalitetsprogrammet vårt. Disse kampanjeprisene avhenger av tilgjengelighet, og de gjelder på standardprisene. For booking forespørsel, ring oss eller kontakt din reisebyrå.

Spesialpriser

Spesialpriser

Fra og med sommeren 2018 kommer rabatten Happy Family til å opphøre.
 
Tilstøtende lugar for barn: Reiser dere med barn og ønsker at de skal ha sin egen lugar? På utvalgte skip og avganger* tilbyr vi overnatting for familien i tilstøtende lugarer, med en dør imellom. Nyt privatlivet eller åpne døren – barna bor vegg i vegg med deres lugar!
 
Prisen for en familie som bestiller to tilstøtende lugarer, baseres på aktuelle cruisepriser for 3 voksne (ordinær pris) i tilgjengelig kategori. Barnen (maks. 2, under 13 år) betaler barnepris fra 1 400:- per barn for cruiset. Flybilletter kommer i tillegg.
*Tilstøtende lugarer er tilgjengelige på følgende skip eller skipsklasser: MSC Armonia, MSC Opera, Musica-klassen, Fantasia-klassen. For mer informasjon, se skipsoversikten. 
**Hvert barn betaler en spesialpris. Disse tilbudene avhenger av tilgjengelighet og er basert på ordinær pris (de gjelder ikke på MSC Yacht Club Suite og SuperFamily-lugarer). For booking forespørsel, ring oss eller kontakt din reisebyrå.
Alt i ett

Alt i ett

1 voxen + opptil 3 barn under 18 år: Det lønner seg å reise flere sammen i samme lugar: foreldre betaler standardpris, mens det første barnet under 18 år kun betaler 60 % av voksenpris og de øvrige barna kun barnepris fra 1400:- per barn.


Disse tilbudene avhenger av tilgjengelighet, er basert på ordinær pris, og er ikke gyldig på SuperFamily-lugarer. Tilbudet gjelder også for MSC Yacht Club på anmodning, med forbehold om tilgjengelighet. For booking forespørsel, ring oss eller kontakt din reisebyrå.

Seremonipriser

Seremonipriser

For å feire dagen deres på best mulig måte, hvorfor ikke velge et MSC Grand Voyage? Fra bryllupsreisen til gullbryllupet og videre. Ekteskapet i seg selv, er en av livets vakreste reiser. Kjærligheten deres fortjener en hyllest; en helt spesiell reise forbedret av en av våre spesielt utviklede pakker. Med spesialtilbud og et romantisk preg, er vi sikre på at ferien deres blir full av uforglemmelige øyeblikk.
Seremonipriser
Par på bryllupsreise

Par på bryllupsreise

Hos MSC Cruises får nygifte gode tilbud, og vi hjelper gjerne med å gjøre bryllupsreisen til en fantastisk opplevelse.
Alle som drar på bryllupsreise, kan få rabatt på ordinær pris: 5 % (innvendig og utvendig lugar, med havutsikt eller delvis utsikt) eller 10 % (lugar med balkong, suite og MSC Yacht Club-suiter), pluss overraskelser og en opplevelse utenom det vanlige om bord. Vis vielsesattest ved bestilling for å få denne bryllupsgaven fra MSC Cruises.


Disse tilbudene kan kun benyttes med våre Bestill tidlig-priser, priser i katalogen og Dagens beste pris. De kan ikke kombineres med andre tilbud, og tilbys med forbehold om tilgjengelighet og bekreftelse ved bestilling. De gjelder ikke familielugarer, MSC Grand Tours,
MSC Voyages Selection-avganger og MSC World Cruises.

Jubileum

Jubileum

Feire bryllupsdagen deres med MSC Cruises! I tillegg til romantikken som et luksuscruise byr på, har vi også en stor variasjon av gavepakker som legger litt ekstra magi på den store dagen.
Explore & Taste-pakke
 
1 ekskursjon på land (for 2 personer) 
Rose Petal-pakke servert på valgfri dag, inkludert 1 flaske Moscato, «Kjærlighetens vin», servert i en deluxe-innpakning, 2 MSC souvenirfløyter og et brett med Petit Fours
 
Delight & Taste-pakke
 
1 flaske Asti Spumante musserende vin og kake servert i restauranten 
Deluxe kontinental frokost for to serveres i lugaren på valgfri dag 
For henne: en Swarovski-gave, verdi inntil 70 € 
For ham: en Montblanc-gave, verdi inntil 70 €
 
Explore & Delight-pakke
 
1 ekskursjon på land (for 2 personer) 
For henne: en Swarovski-gave, verdi inntil 70 €

Hva er inkludert

Hva er inkludert og ikke inkludert i prisen

Det som er inkludert i prisen for din reise er overnatting i suite med luksuriøs moderne komfort, i tillegg til alt det følgende.
Hva er inkludert

Tilleggspakker

Gjør reisen spektakulær


Du har nå funnet den perfekte reisen og den beste prisen. Hva med en siste finjustering? Du kan gjøre reisen enda mer fornøyelig ved å velge en av våre mange spennende tilleggstjenester. Enten du trenger en flybillett til avreisehavnen, ønsker å oppleve noen utflukter på land eller føler for litt ekstra velvære i vårt spa om bord, kan du benytte deg av en rekke spesialpakker som vil bidra til å gjøre drømmeferien din enda mer uforglemmelig.
Tilleggspakker
Explorer

Explorer

EKSKURSJONSPAKKE - Explorer Formula som består av 3 ekskursjoner til en pris som varierer fra rundt € 50 til € 300 per person (voksen).
Allegrissimo

Allegrissimo

DRIKKEPAKKER - for eksempel Easy Package.

Ubegrenset mengde drikke med pris opptil €6/$5! Nyt friheten av å kunne slukke tørsten når som helst med et utvalg av husets vin per glass, fatøl (Heineken*), utvalgte brennevinsdrikker og cocktailer, alkoholfrie drinker, brus, juice per glass, mineralvann på flaske og varme drinker (kaffe, espresso, cappuccino, kaffe latte, varm sjokolade og te). Du kan benytte deg av dette tilbudet i alle barer ombord, også i selvbetjeningsbuffeten og i restaurantene, unntatt i spesialrestaurantene. 
*Ølmerket kan variere. 
   
PRIS PER NATT I NOK 
Middelhavet/Nord-Europa/Emiratene: 270:-
Miami og New York: 270:- 
Karibien fra Cuba/Cozumel/Antillene: 270:- 
Sør-Amerika: 270


Klikk her for å få mer info om våre drikkepakker.

Velvære

Velvære

SPAPAKKER - for eksempel, den avslappende touch-pakken. Bestill nå!
Bestill på forhånd

Bestill på forhånd

BESTILL PÅ FORHÅND for å sikre deg plass til best mulig pris og samtidig gi deg selv muligheten til å få enda mer ut av reisen! Klikk her for å få mer info om våre spesialpakker.