MSC SEASIDE

Skipet som følger solen

Bestill cruiset ditt nå og få 5 % rabatt!

MSC SEASIDE

Opplev fremtidens cruise ombord på MSC Seaside
Articles[0].Title  

I fremtiden kommer cruisereisen til å føles lysere, smartere og nærmere havet, takket være den raske utviklingen av cruiseskipene våre. Du trenger ikke å vente spesielt lenge før du kan oppleve fremtidens cruise; fra og med desember 2017 kan du stige ombord på vårt revolusjonerende nye flaggskip MSC Seaside, og bli med på en reise til fantastiske øyer, turkise strender og vakre steder rundt om i Karibien – i total harmoni med havet. 

MSC Seaside detaljer

Banebrytende skipsdesign

Banebrytende skipsdesign

MSC Seaside endrer reglene for skipsdesign med fantastiske planløsninger både inne og ute.
Når du reiser med dette skipet får du oppleve havet som aldri før. Rundt hele skipet, så lavt nede som dekk 8, finnes den unike Seafront Promenade omgitt av restauranter, butikker, svømmebassenger og soldekk.

 Her kan du nyte mat, drikke, shopping, avkobling og underholdning mens du skuer ut over havet. Vil du ha enda mer fantastisk utsikt? Besøk Seasides todekks atrium eller ta en tur i en av panoramaheisene!
Innovativ innkvartering

Innovativ innkvartering

Selv lugarene ombord på MSC Seaside gir deg en helt ny cruiseopplevelse. På spesiallugarene våre kan familier eller grupper på opp til ti personer bo sammen i ferien.
For deg som ønsker det lille ekstra finnes det luksuriøse suiter med privat jacuzzi og hengende hager.


 Og dersom du velger å reise på MSC Yacht Club, har du dessuten tilgang til et eget avgrenset bassengområde, restauranter, barer, lounge og concierge-resepsjon med butlerservice.
Underholdning for alle aldersgrupper

Underholdning for alle aldersgrupper

Ombord på MSC Seaside er det mye moro for alle. Her finner du mange aktivitetsområder, hvorav flere er spesielt tilpasset familier med barn i forskjellige aldre; for eksempel en fullstørrelses bowlingbane, et interaktivt badeland med fem vannsklier, og spesialutformede LEGO- og Chicco-lekeområder for barn og unge.


Tenk deg alt dette, i en ramme av fantastisk vakre karibiske øyer, hvite strender og utrolig havutsikt. Kan fremtidens cruiseopplevelse bli så mye bedre?


Dette er et tidsbegrenset tilbud, så ikke vent – bestill et cruise med Seaside i dag og få 5 % rabatt!