VINTER 2021/2022
OPP TIL 30% RABATT

Karibien & Antillene
 

MSC Divina, MSC Meraviglia og nye MSC Seashore tilbyr avreiser fra Miami og Port Canaveral. Bli med og oppdag hvorfor Karibien er en av verdens mest populære cruisedestinasjoner. Vår private paradisøy Ocean Cay er et av cruisets absolutte høydepunkter. 


MSC Seaview tilbyr 7-14-netters cruise i Antillene. Dette cruiset tar deg med til nye små perler hver dag. På våre 14-netters cruise kan vi tilby en rimelig og bekvem fly & cruise-pakke. 

 

 

Helse- og sikkerhet vinteren 2021/2022
Les mer om innreisekrav, vaksine og regler for utflukter for respektive destinasjon før du booker ditt cruise HER.

 

For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap.

 
 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.