VINTER 2021/2022
OPP TIL 30% RABATT

Emiratene 

Det nye og storslagne skipet MSC Virtuosa tilbyr avreiser fra Dubai og Doha.


I tillegg til å nyte det fantastiske været og komforten om bord på skipet kan du med MSC Cruises utflukter virkelig få mest mulig ut av ditt cruise. Du kan blant annet besøke verdensutstillingen Expo i Dubai, dra på ørkensafari, snorkle eller utforske de mektige skyskraperne som bygges i regionen.

 


Helse- og sikkerhet vinteren 2021/2022
Les mer om innreisekrav, vaksine og regler for utflukter for respektive destinasjon før du booker ditt cruise HER.

 

For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap

 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.